15 Δεκ 2012

Φίλε μου...Του Στάθη


Γιατί δεν απορώ που ο κ. Μανιτάκης, αυτός ένας άτεγκτος, κυβερνά με Προεδρικά Διατάγματα;
Γιατί όμως να απορώ, όταν ο κ. Σαμαράς έχει κάνει το Κοινοβούλιο Κομαντατούρ και κυβερνά με Προεδρικά Διατάγματα.
Στα πόσα Προεδρικά Διατάγματα ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα σπάσει την πέννα του και θα σκύψει το κεφάλι που δεν όρθωσε;

Παράπλευρες απώλειες. Tου Παντελή Μπουκάλα


Θαυμάσια. Αποφασίστηκε επιτέλους η εκταμίευση της δόσης. Οπότε; Οπότε πρέπει να πανηγυρίσουμε φιμώνοντας την εμμονή της μεμψιμοιρίας, που υποτίθεται πως είναι εθνικό μας γνώρισμα, και ξεχνώντας το έθιμο της παραπονιάρικης γκρίνιας, που επίσης υποτίθεται, ότι το τηρούμε ευλαβικά.

"Ο Αντ. Σαμαράς είναι ο Ηρώδης της μέσης ελληνικής οικογένειας" είπε ο Αλ.Τσίπρας


«Κάθε μέρα που περνάει, είμαστε πιο έτοιμοι και πιο ώριμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου», σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μετά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του πολιτικού φορέα σε ενιαίο, ενωτικό, δημοκρατικό και πολυτασικό φορέα της αριστεράς.

«Χωρίς απόδειξη, δεν πληρώνω»: Σε ισχύ η ρύθμιση


Σε ισχύ τέθηκε η ρύθμιση, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώνουν προϊόντα και υπηρεσίες, σε περίπτωση που δεν τους δοθεί απόδειξη. 

Η σχετική Αγορανομική Διάταξη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Καμμένος: Μαφιόζοι έστησαν ιστορία αποστασίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες


«Yπάρχει σχέδιο αποστασίας από τους ΑΝΕΛ, με στόχο να υπάρχουν βουλευτές-καβάντζα, για να ψηφίζονται τα νομοσχέδια στη Βουλή, όταν δεν υπάρχει η πλειοψηφία των 151» κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ έδωσε και απάντηση σε όσα λέγονται περί οικονομικής υποστήριξης από τον Γιώργο Βουλγαράκη προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Τι είναι η αγάπη; Πέντε θεωρίες για το σπουδαιότερο συναίσθημα


“Τι είναι η αγάπη”, ήταν η φράση, την οποία αναζήτησαν οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου το 2012, σύμφωνα με τη Google.
Σε μια προσπάθεια να φτάσει στο βάθος αυτού του ερωτήματος, η βρετανική εφημερίδα Guardian συγκέντρωσε τις απόψεις συγγραφέων από το χώρο...

Διπλή ηθική - Του Γιάννη Πανούση


Βόηθα να κρατήσουμε το μάτι καθαρό

Για τον εχθρό και για το φίλο

Φοίβος Σταυρίδης, Απομυθοποίηση

Όλοι καταγγέλλουν βροντόφωνα τη διαπλοκή των μεγάλων συμφερόντων (Siemens, Media κ.λπ.), αλλά μιλάνε πολύ....

Θεσπίζεται το Πελοποννησιακό σύμβολο Ποιότητας


«Πέρα από τα όποια διοικητικά της όρια, η Πελοπόννησος, ιστορικά και οικονομικά, αποτελεί αδιαίρετο χώρο και αυτή είναι η οπτική, με την οποία την αντιμετωπίζουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου....