26 Ιουλ 2021

Κορονοϊός: 2070 νέα κρούσματα - 5 νεκροί και 147 διασωληνωμένοι. 38 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (26/7), ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 2.070, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο Αριστοτέλης, ο Μαρξ και η δημοκρατία μας


Κατέ Καζάντη 

Αν ο Αριστοτέλης επιμένει, πως σκοπός της πόλης δεν είναι μοναχά το ζην αλλά το ευ ζην, τότε είναι προφανές, πως η Ελλήνων πολιτεία του εμπράγματου καπιταλισμού, σήμερα αλλά και μάλλον πάντα, έχει αποτύχει παταγωδώς στους στόχους της, τουλάχιστον όπως τους όρισε ο Σταγειρίτης.

Κορωνοϊός / Τώρα βλέπει το χειρότερο σενάριο στην οικονομία η κυβέρνηση


Γιάννης Αγουρίδης

Η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, σε συνδυασμό με την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα, φέρνουν την κυβέρνηση σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς τα δεδομένα δείχνουν, ότι θα αναγκαστεί να αλλάξει επί τα χείρω τις προβλέψεις του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Τη μια μέρα απειλούν, την άλλη κάνουν εκκλήσεις


«Μαστίγιο και καρότο» από την κυβέρνηση, ενώ αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία ● Έκκληση Κικίλια στους νέους για να εμβολιαστούν ● Προειδοποιήσεις ειδικών για τη μετάλλαξη Δέλτα.

Άνετη πρόκριση για τη Σάκκαρη στους «16» του Τόκιο


Η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σέρβα και Νο90 του κόσμου Νίνα Στογιάνοβιτς, την οποία κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-2 μέσα σε 67 λεπτά!  Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη στο πλάνο της και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αγχωμένη και με πολλά λάθη Σέρβα εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τη φάση των “16”.

Το Νοσοκομείο Κορίνθου απαντά για τον θάνατο το 35χρονου


 Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζουν τη λύπη τους και τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους  για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών , που επήλθε στο χώρο των Επειγόντων..