25 Νοε 2012

Ρημάζουν τον λαό μας... Του Γιώργου Δελαστίκ

  
Εφιαλτικά είναι τα νέα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ). Αποκαλύπτουν μια Ελλάδα που καταρρέει, έναν λαό που βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε μια απερίγραπτη δυστυχία και μιζέρια. 
Το δεύτερο τρίμηνο του 2012, μας πληροφορεί η ΕΛΣΤΑΤ, οι αποδοχές των Ελλήνων εργαζομένων μειώθηκαν κατά μέσο όρο 15,1% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011. Την ίδια όμως στιγμή, κατά το τρίμηνο αυτό του 2012 η...

Mείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ για να σωθεί η Ελλάδα


Toυ Zolt Darvas (Eρευνητή του think tank Bruegel).
Τόσο οι Ευρωπαίοι, που προτείνουν το ελληνικό χρέος να μειωθεί στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2022, όσο και το ΔΝΤ, που επιμένει στην ημερομηνία 2020, κάνουν λάθος.

Αν θέσει κανείς ως στόχο τη μείωση του χρέους στο 120%, δεν θα αποκαταστήσει ούτε την εμπιστοσύνη...

Πέθανε, αφού έμεινε σε κώμα για 42 ολόκληρα χρόνια


Η Eduarda O'Bara ήταν μαθήτρια λυκείου και έπασχε από διαβήτη, όταν έπεσε σε κώμα το 1970. Εδώ και 42 χρόνια την φρόντιζε η οικογένεια της στο σπίτι της στο Μαϊάμι.
Οι δικοί της άνθρωποι της διάβαζαν, της έβαζαν μουσική, την γύριζαν κάθε δύο ώρες, την έκαναν μπάνιο και την έτρεφαν με ειδικό σωλήνα.

Ποια έξοδος; Από ποια κρίση; Με ποιες δυνάμεις; Του Γιάννη Δραγασάκη


Το πώς θα βγούμε από την κρίση, έχει να κάνει όχι μόνο με το «τι» και το «πώς», αλλά και με τις δυνάμεις που θα ωθήσουν και θα οδηγήσουν την κοινωνία προς την έξοδο. 
Το ρόλο αυτόν δεν μπορεί να τον παίξει μόνο του το κράτος ή μόνος του ο ιδιωτικός τομέας ή οι αγορές ή το

Spiegel: Συμφωνία ΔΝΤ και ΕΚΤ για κούρεμα του χρέους


Νέο κούρεμα του χρέους κατά 50% προωθούν ΕΚΤ και ΔΝΤ για την Ελλάδα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες.
Όπως αναφέρεται στην προδημοσίευση του άρθρου του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, «στη μάχη για την διάσωση της Ελλάδας, ΕΚΤ και ΔΝΤ...

Η χώρα της μαρμότας - Tης Έλενας Ακρίτα


Ο τίτλος η «Χώρα της Μαρμότας» είναι παράφραση του τίτλου της κινηματογραφικής ταινίας «Η Μέρα της Μαρμότας». Μια αλληγορική ιστορία όπου ο ήρωας ξυπνάει κάθε πρωί για να ανακαλύψει ότι πάντα του συμβαίνει το ίδιο με την προηγούμενη. Ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά και ξανά. Η ζωή του επαναλαμβάνεται. Ξανά και ξανά και ξανά. Μέχρι να πάρει κάποτε το μήνυμα. Κάποτε. Μέχρι να αντιδράσει. Κάποτε....

Θα προσμετρώνται τελικά οι αποδείξεις των σούπερ μάρκετ για την εφορία


 

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα εμπεριέχει -ανάμεσα σε άλλα- και αλλαγές σχετικά με την προσκόμιση των αποδείξεων. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ότι εν τέλει θα προσμετρώνται οι αποδείξεις των σούπερ μάρκετ.....

"Έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013"! Ποιος το είπε για την Ελλάδα!(βίντεο)


“Έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013”. Η Ελένη Γλυκατζη Αρβελέρ, μιλώντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Σ.Θεοδωράκη αποκάλυψε ότι ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος σε συζήτηση που είχαν της είπε αυτή τη φράση,συνδέοντάς τη βέβαια με τις εκλογές της Γερμανίας!

Δείτε πως ακριβώς περιγράφει την συνομιλία που είχε.....

H Αγία Αικατερίνη


Aγία Αικατερίνη, για χάρη της σωφροσύνης και της πίστεως στο Χριστό, δεν λογάριασε ούτε τη βασιλική της καταγωγή, ούτε τον αμέτρητο πλούτο της, ούτε το απερίγραπτο κάλλος της, ούτε την ξεχωριστή της παιδεία και φιλοσοφική κατάρτιση, ούτε τις χαρές της ζωής. Έτσι λοιπόν, αφού πρώτα αποστόμωσε τους πενήντα ειδωλολάτρες ρήτορες και επιτέλεσε πολλά άλλα θαυμαστά, τιμήθηκε από τον Κύριο με τον αμάραντο στέφανο του μαρτυρίου.

Μπροστά του ο Τσακ Νόρις, είναι ένα τίποτα!!


ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ!!!
Τι να πει κανείς για τις ικανότητες του Ινδού ηθοποιού.. 

Ας μιλήσει το βίντεο!