10 Σεπ 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Θ. Μαρδίκης: πιστεύω να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν


 « Ευελπιστούμε ότι θα πάει καλά η χρονιά,. Βέβαια οι οικονομικοί πόροι είναι δύσκολοι και εκεί είναι ένα μεγάλο θέμα. Τα σχολεία δεν θα έχουν χρήματα και δεν ξέρω πως θα βγάλουμε τη χρονιά.

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

Dalida s comment s 

-Είθισται οι έλεγχοι να γίνονται προληπτικά. Για τους ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία λέω.. και όμως , εδώ στην διεύθυνση μεταφορών ακόμα αναμένουν.. εντολές! Την Δευτέρα λέει θα γίνει η σύσκεψη υπό το νομάρχη για να δοθούν εντολές. Τη Δευτέρα που ξεκινά η κίνηση των λεωφορείων δηλαδή! Οκ , κανείς όπως βολεύεται!

Η ΔΑΕΤ ΣΤΟ Δ.Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου Περαχώρας  της Δευτέρα με σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη
    1.Λήψη Απόφασης για την εκποίηση, δια πρόχειρου πλειοδοτικού διαγωνισμού, μίας μετοχής της Δ.Α.Ε.Τ. “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.”, προκειμένου να προσαρμοστεί το καταστατικό της στις διατάξεις του Ν. 3463/2006 και μετατροπή αυτής σε Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., σύμφωνα με το άρθρο 250 του Ν. 3463/2006 και επόμενα.

2.Λήψη Απόφασης για τη συγκρότηση της Επιτροπής του άρθρου 186 παρ. 5 για τον καθορισμό της αξίας της μετοχής της Δ.Α.Ε.Τ. “ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.” σε συνδυασμό και με την οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας της εταιρείας του άρθρου 253 Ν. 3463/2006.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΩΣΗ -ΜΑΜΟΥΘ

Το “κραχ” στα έσοδα ίσως δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να “κλείσουν” τις φορολογικές τους υποθέσεις χωρίς έλεγχο. Η “μαύρη τρύπα” οδηγεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα” και σε νέα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ "ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

Δυσφορία ακόμη και σε κυβερνητικούς βουλευτές, αλλά και στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η “μετακόμιση” σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου στη ΔΕΘ, γεγονός που θα προκαλέσει έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, την ώρα που βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική θέση σας χώρα με σκληρά μέτρα με περικοπές μισθών και συντάξεων.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ STAGE

Tο δρόμο για τη μονιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων που απασχολούνται εδώ και χρόνια στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ με stage άνοιξε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία υποχρεώνει το υπουργείο Εργασίας να διατηρήσει στις υπηρεσίες του εργαζομένους οι οποίοι ως πρόσφατα απασχολούνταν υπό αυτό το καθεστώς...

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Η υπόθεση ανασύρεται από το αρχείο μετά και από επιστολή προς την εισαγγελία εφετών του προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο του «Καλλικράτη», θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μετατάξεις προσωπικού που απασχολείται σε αρμοδιότητες που μεταφέρονται από τις νομαρχίες στους δήμους ή στις κρατικές περιφέρειες μέχρι το τέλος του χρόνου, έτσι ώστε από 1-1-2011 να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι νέες υπηρεσίες.