7 Μαΐ 2014

Λένα Παπαληγούρα: Την καμάρωσαν οι γονείς της στο θέατρο!


Σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της βρίσκεται η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, αφού εμφανίζεται στην παράσταση Ιφιγένεια του Γάλλου συγγραφέα Ζάν Ρενέ Λεμουάν και πρωταγωνιστεί στο έργο της Σάρα Κέιν, Blasted..

Ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο από τον Στάθη Μπούκουρα - ΄Εκλαιγε γοερά - «Τα παιδιά μου με ρωτούν: Πατέρα γιατί είσαι στην φυλακή;»


Πολλά που δεν έχουν προηγούμενο έγιναν σήμερα στην Βουλή....

Μεγάλη η συγκέντρωση του Βασίλη Νανόπουλου (βίντεο)


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Νανόπουλου και της Συμμαχίας Πολιτών.
Δειτε τον παλμό της συγκέντρωσης και την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου...

Λειτουργία καλοκαιρινών προπαρασκευαστικών τμημάτων για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ.



Στα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου του δήμου Κορινθίων θα λειτουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινά τμήματα στα βασικά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου από 23 Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου 2014.
    Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία των Κοινωνικών Φροντιστηρίων από 12 Μαΐου μέχρι και 9 Ιουνίου.

Λειτουργία καλοκαιρινών προπαρασκευαστικών τμημάτων για το ΛΥΚΕΙΟ.

 
Στα  Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων  θα λειτουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινά τμήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, καθώς και στα μαθήματα κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου από 23 Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου. Τα μαθήματα θα γίνουν με βάση το νέο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ένας σύλλογος οι Αρκάδες της Κορινθίας


Ιστορικές στιγμές βίωσε ο Σύλλογος των Αρκάδων  του Νομού  Κορινθίας «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» την 4η Μαΐου 2014, πραγματοποιώντας την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του, με πλήρη απαρτία...

Επίσκεψη Παπαδημούλη στα γραφεία της Πρωτοβουλίας


Χθες  επισκέφτηκαν τα γραφεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Ανατροπή στο δήμο Κορινθίων οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και Σία Αναγνωστοπούλου και συζήτησαν...

Διανύοντας το στάδιο της προ-πολιτικής


 Άρθρο του Ευσταθίου Π. Σεμιτέλου  ενόψει Δημοτικών εκλογών
« Οι λαγοί εμφανίστηκαν σε μια περίοδο που το κυνήγι απαγορεύεται. Θα τους ξαναδούμε πάλι μετά τέσσερα χρόνια και μέχρι τότε θα ψάχνουμε να δούμε τι θα βγάλουν τα καπέλα των μάγων !!!! ». Αναζητώντας τις πιθανότητες του περιεχομένου αυτών των «καπέλων»  των βασικών παρατάξεων που διεκδικούν την...