11 Σεπ 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΑ Κ. ΜΙΧΑΛΟΥ

Επίθεση με γροθιές δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος. Το περιστατικό συνέβη έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου κατέληξε η πορεία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων-φορτηγών.
Αγνωστοι αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών και επιτέθηκαν στον κ. Μίχαλο, ο οποίος έμπαινε στο ξενοδοχείο.

ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Ακόμα αναμένουμε την επίσημη γνωστοποίηση των προθέσεων του κυρίου Λάκη Παπαφωτίου ..Μας έχει αφήσει στο σημείο κατά το οποίο θα συζητούσε με τους συμβούλους του και κατόπιν θα προέβαινε σε ανακοινώσεις .Επισήμως τίποτα δεν ανακοινώθηκε για εκείνη την τελευταία βραδιά του συνδυασμού που δεν κατήλθε ποτέ σε εκλογές .Γιατί στο παρασκήνιο εγινε γνωστό πως αποφασίστηκε η διάλυση του,αφού ο Νομαρχιακός Σύμβουλος εξεδήλωσε αδυναμία κατάρτισης ψηφοδελτίου.

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

"Κλειδώνει" η υποψηφιότητα του Γιώργου  Δέδε, όπως όλα δείχνουν ,για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη .Μόνο που αυτή η ανακοίνωση αργεί πολύ και ο χαμένος χρόνος ,αποτελεί και χαμένο έδαφος για τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας ο οποίος θα πρέπει να δουλέψει αρκετά μεθοδικά για να αντιπαρατεθεί "στα ίσα" με τον βασικό του αντίπαλο Νίκο Ταγαρά.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ

Η πρώτη δυνατή βροχή  που σημειώθηκε το μεσημέρι ,έπληξε κυρίως την περιοχή της Βόχας και κυρίως το  Ζευγολατιό .Πλημμύρισαν οι δρόμοι και τα υπόγεια σπιτιών,άγνωστο μέχρι αυτή την στιγμή τι έχει συμβεί με τις καλλιέργειες .Σε απόγνωση οι κάτοικοι  της περιοχής που γίνονται τα έργα της ΕΡΓΟΣΕ

ΛΟΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ!(χρονογράφημα)


          Γράφει η  Σοφία Τσέκου

         Να τους εκατοστήσουμε!
   Τον Αλή Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες τους διάβαζα μικρή ,με γοήτευαν, τους θαύμαζα ποτέ δεν περίμενα ότι θα αυγάτιζαν και αισίως θα έφταναν τους σαράντα οχτώ.. μαζί με τον Αλή Μπαμπά.
 Ομοίως και τους σαράντα πέντε Γιάννηδες. Τους σεβόμουν και πάντα τους υπολόγιζα μαζί με το υπόλοιπο των Ελλήνων. Χρόνια τώρα και οι σαράντα πέντε παραμένουν σαράντα πέντε, χωρίς τάσεις ανόδου του αριθμού τους και αύξησης της ευφυΐας τους. Ποτέ δεν έγιναν περισσότεροι για να γίνουν εξυπνότεροι….

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Οι δύο δράστες εισέβαλαν στις 3.10 τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Λουτράκι Κορινθίας.

Με το πιστόλι που κρατούσαν ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και πήραν απο τα ταμείο 300 ευρώ.



ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ  σήμερα το μεσημέρι , ενώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεσης.Τον πλησίασαν τρία άτομα εκ των οποίων το ένα του πέταξε ένα παπούτσι, χωρίς αυτό να τον πετύχει.Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν με δυσκολία τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 50 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η σημερινή ένατη επέτειος της αποφράδας 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 αποδεικνύεται η πιο εκρηκτική. Μέχρι πρότινος το Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη ήταν χώρος πένθους, τώρα είναι και χώρος πολιτικής αντιπαράθεσης με διπλή αφορμή: αφενός μεν λόγω του τζαμιού που πρόκειται...
να ανεγερθεί στο Νότιο Μανχάταν και αφετέρου δε λόγω των απειλών φανατικών χριστιανών για κάψιμο του Κορανίου. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, εφέτος το τέλος του Ραμαζανίου συμπίπτει με την επέτειο της καταστροφής των Δίδυμων Πύργων από τα κατάμεστα με ανθρώπους αεροπλάνα- «ρουκέτες» της Αλ Κάιντα.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

Εγκρίθηκε από το ΔΝΤ η β' δόση του δανείου προς τη χώρα. "Το κλίμα αλλάζει" δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών σημειώνοντας ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσαρμογών στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στις 6 το απόγευμα  θα ξεκινήσουν στη Θεσσαλονίκη οι περισσότερες πορείες διαμαρτυρίας κόντρα στην κυβερνητική πολιτική. Οι διαδηλωτές θα καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Η καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.