19 Οκτ 2015

Κι όταν η “Διοίκησις” καταφρονεί τα δίκαια του λαού, τότε τι γίνεται;

  
Του Νίκου Μπογιόπουλου
    Μπορούμε να είμαστε σίγουροι πλέον για δυο πράγματα:

    Πρώτον, οι κυβερνώντες μας («αριστεροί», δεξιοί, και κεντροαριστεροδεξιοί) διαθέτουν ανεξάντλητη εφευρετικότητα όσον αφορά τους τρόπους φορολόγησης του λαού.

Η μεγάλη των τραυματιοφορέων σχολή [ΒΙΝΤΕΟ] - Απίθανο!

Κωμικοτραγικές εικόνες από τον αγώνα Λάρισα - Εργοτέλη το Σάββατο, όταν τραυματίστηκε ο παίκτης του Εργοτέλη, Λεονάρτνο Κούτρης και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο.

Δημοσκοπήσεις για ΝΔ: Πρώτος με διαφορά ο Μεϊμαράκης. Αδιάφοροι οι πολίτες για την εκλογή


Συμπίπτουν σε γενικές γραμμές τα ευρήματα δύο δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας για την εκλογή αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία. 
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει καθαρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του, ειδικά όταν η μέτρηση αφορά στους ψηφοφόρους της ΝΔ κι έτσι προς το παρόν το...

Νέο υποχρεωτικό χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες -Στα 100 ευρώ μηνιαίως το ύψος του


Ελάχιστη υποχρεωτική εισφορά σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, που θα κυμαίνεται γύρω στα 100 ευρώ μηνιαίως και θα εισπράττεται μέσω των αποδείξεων, προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Η εισφορά προβλέπεται, προκειμένου να σταθεί στα πόδια του ο...

(Αυτο)κριτική


Του Στάθη
Δύσκολα εμφανίζεται στην Ιστορία τέτοια οβιδιακή μεταμόρφωση, τέτοια μετάλλαξη ενός πολιτικού ηγέτη, όπως αυτή του κ. Τσίπρα. 
Και το ίδιο δύσκολα ένα αριστερό κόμμα, ή έστω το μέρος εκείνο του κομματικού

Προπηλάκισαν τον Σκουρλέτη στα Εξάρχεια

Νεαροί αποδοκίμασαν και προπηλάκισαν τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο

Κραουνάκης: Ανάθεμα το Facebook που παταγα το Like ψηφίσαμε Σοσιαλισμό και βγήκε Τριτο Ραιχ (ακούστε το νέο πολιτικό του τραγούδι)


 Νέο πολιτικό τραγούδι-σοκ από τον Κραουνάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ που συμβιβάστηκε και ζητάει από εμάς το ίδιο.Υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά...

Ποιος (δεν) πληρώνει τα κανάλια


Από τον Μπαϊρακτάρη και τους «πέντε νταβατζήδες» του Καραμανλή μέχρι σήμερα είναι κάτι παραπάνω από δέκα χρόνια και τρία Μνημόνια δρόμος: Σ’ αυτόν τον δρόμο μια χώρα χρεοκόπησε, μια κοινωνία διαλύθηκε, η Ευρώπη κλονίστηκε. 
Τα πάντα άλλαξαν και όλα ανατράπηκαν εκτός από το…