9 Οκτ 2012

Απάντηση του βουλευτή Κώστα Κόλλια στην ανάρτησή μας για το στρατόπεδο ( και την "ταμπακιέρα") - Και ο δικός μας σχολιασμός


 Απάντηση σε ανάρτησή μας με τίτλο "Για την ταμπακιέρα δεν είπατε κ.Κόλλια", απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κόλλιας αναφερόμενος στο θέμα του στρατοπέδου της Κορίνθου,την οποία και σας παραθέτουμε.
Κατόπιν ακολουθούν και οι δικές μας επισημάνσεις...

Μια βόλτα στους πεζόδρομους της "τσίχλας"!

             Περπατώντας  στο κέντρο της πόλης μας και στους λατρεμένους            πεζόδρομούς της...

Μέρκελ: Ελπίζω και εύχομαι η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ


 Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τους Έλληνες από τους οποίους ζητούνται πάρα πολλά, επεσήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος, ξεκινώντας τις δηλώσεις της, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Σαμαρά.
Η κ. Μέρκελ αναγνώρισε ότι έχουν γίνει σημαντικά...

Συνάντηση Μπεγλίτη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το Φράγμα Ασωπού



 Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης είχε χθες ο πρώην υπουργός Πάνος Μπεγλίτης, με θέμα την εξέλιξη του έργου του Φράγματος Ασωπού.
Ο πρωην Υπουργός ζητησε να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στις εργασίες αλλά και στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους απλήρωτους εργαζομένους στο Φράγμα.
Σε ανακοίνωση του ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε....

«Εγώ είμαι το αφεντικό»!


Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Η υποδοχή της Μέρκελ από τον Σαμαρά γίνεται σήμερα, με τη χώρα να θυμίζει περίοδο πολέμου(θα ηχήσουν οι πολεμικές σειρήνες λόγω της στρατιωτικής άσκησης άνευ στρατευμάτων «Αλέξανδρος 2012»). Θυμίζει, όμως, και τη χούντα, αφού, πρώτη φορά μετά την πτώση της, απαγορεύτηκαν, με χουντικό νόμο του 1971, οι...

Ύφεση 4% και ανεργία 25,4% το 2013 προβλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα


Συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 6% φέτος και κατά 4% το 2013 προβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεσή του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα. Την ίδια ώρα, η ανεργία αναμένεται να αυξηθεί από τα επίπεδα του 17,3% το 2011, στο 23,8% σε μέσα επίπεδα το τρέχον έτος και να αυξηθεί στο 25,4% το 2013.

Είμαστε όλοι....Γερμανοί


Toυ Ν. Μπογιόπουλου
H Γερμανία είναι η «ατμομηχανή» της ΕΕ. Πράγματι.
Αλλά ας δούμε πώς λειτουργεί αυτή η «ατμομηχανή» πρώτα και κύρια στο εσωτερικό της χώρας.
Ας δούμε, δηλαδή, ποιοι μετατρέπονται σε «κάρβουνο». για να παραχθεί αυτός ο κεφαλαιοκρατικός «ατμός»:

Ανοιχτές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία


Στα πλαίσια της οργανωτικής συγκρότησης του στο νομό  και της σύνδεσης της δράσης του με τις τοπικές κοινωνίες της Κορινθίας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προχωρά  στην πραγματοποίηση ανοικτών συνελεύσεων σε όλους τους δήμους του νομού.  Αναλυτικά το τις επόμενες ημέρες θα γίνουν...

Θα παραμείνει στην Τρίπολη το Περιφερειακό Διοικητικό Κέντρο όλων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ


«Θα παραμείνει στην Τρίπολη το Περιφερειακό Διοικητικό Κέντρο όλων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την επικοινωνία του με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο και την κατηγορηματική διαβεβαίωση του τελευταίου....

Lou Xiaoying: Καθημερινοί Αγγελοι ζουν δίπλα μας.


Η απίστευτη ιστορία της Κινέζας ρακοσυλλέκτριας *Lou Xiaoying* η οποία
κατάφερε μέσα σε 40 χρόνια να σώσει και να αναθρέψει 30 εγκαταλελειμμένα μωρά! Στην Κίνα, η βρεφοκτονία και η βρεφική εγκατάλειψη είναι σε τρομερή έξαρση λόγω των σκληρών πολιτικών μέτρων που επιτρέπουν μόνο ένα παιδί σε κάθε οικογένεια που ζει σε πόλη...

Μόνο "επίσκεψη ρουτίνας" δεν είναι η σημερινή


Του Γ. Δελαστίκ
Ούτε καν τους Γερμανούς δημοσιογράφους δεν κατόρθωσε να πείσει ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ, όταν επιχείρησε να εμφανίσει ως «επίσκεψη ρουτίνας» το σημερινό ταξίδι της Α. Μέρκελ στην Αθήνα.  
Ούτε ο Έλληνας πρωθυπουργός έλεγε αλήθεια στη συνέντευξή του...

Anonymous επιθέσεις εν όψει Μέρκελ

  
Συντονισμένες επιθέσεις σε κυβερνητικούς δικτυακούς τόπους ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι Anonymous, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό και να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Τιφλίδα: Πέθανε στα 132 της χρόνια η Χβίτσαβα


Ήταν ή δεν ήταν 132 ετών; 
Τα σοβιετικά έγγραφα της γεωργιανής Αντίσα Χβίτσαβα, που πέθανε προ ημερών σε ηλικία 132 ετών, γράφουν πως γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1880, ωστόσο η ηλικία της αμφισβητήθηκε, παρόλο που γείτονες και φίλοι της επιβεβαιώνουν, πως όντως ήταν ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η 12χρονη που ξεπερνά σε ευφυΐα τους Einstein και Hawking


Ένα 12χρονο κορίτσι κατάφερε να ξεπεράσει το σκορ των Albert Einstein και Stephen Hawking, σε σχετικό τεστ ευφυΐας.
Το σκορ της Olivia Manning (162 βαθμοί) είναι μεγαλύτερο κατά δύο μονάδες από τους δύο επιστήμονες

Το μεγαλύτερο δέντρο στον κόσμο!


Το Arbol del Tule («Δέντρο της Tule») είναι ένα γιγάντιο κυπαρίσσι (Taxodium mucronatum), που βρίσκεται στην πόλη Santa Maria del Tule του Μεξικού, αποτελώντας εδώ και χρόνια την τουριστική «ατραξιόν» του τόπου, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από διάφορα σημεία του πλανήτη που θέλουν να το θαυμάσουν από κοντά!  
Ο λόγος;