23 Αυγ 2016

Το Σύστημα: Οδηγίες χρήσης και κατάχρησης


Γελωτοποιός
«Τhey sentence me to 30 years of boredom, for trying to change the system from within”
Leonard Cohen
«Gentlemen, you can’t fight in here! This is the War Room.»
President Merkin Muffley in «Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and...

Έφυγε ο "ωραίος" του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου


Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Πέθανε μετά από μακρά νοσηλεία αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας με εισαγωγές σε νοσοκομεία. Το βράδυ της Δευτέρας (22.08.2016) η υγεία του Ανδρέα Μπάρκουλη επιδεινώθηκε, ενώ πριν λίγες μέρες είχε βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμενε εξαιτίας της σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού και της καρδιακής ανεπάρκειας που τον ταλαιπωρούσε.

Το «σάλτο μορτάλε» της Έλενα Μούχινα. Την υποχρέωσαν να εκτελεί επικίνδυνα ακροβατικά για άντρες με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγική


Η Έλενα (Γιελενα)  Μούχινα από τη Ρωσία υπήρξε αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Έμεινε γνωστή ως το κορίτσι με τα θλιμμένα μάτια αλλά και για το τραγικό τέλος που της επιφύλασσε η μοίρα . 
Η Έλενα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1960 στη Μόσχα...

Σκυταλοδρομία… αθλιοτήτων στο Ρίο


Όλη η υφήλιος είδε την ακύρωση της ομάδας γυναικών των ΗΠΑ στους προκριματικούς της σκυταλοδρομίας 4Χ100 στο Ρίο, λόγω πτώσης της σκυτάλης. Ήταν ένα από τα λάθη που γίνονται πολύ συχνά στη λεγόμενη «μικρή σκυταλοδρομία» και ειδικά σε αγώνες με μεγάλο συναγωνισμό.

Όμως, τα όσα ακολούθησαν ήταν απίστευτα και πρωτοφανή…

Το κακό στην Αίγινα


Αγγελική Σπανού
  
Έχεις δει κι εσύ τέτοιους τύπους. 
Να γκαζώνουν, γιατί έτσι γουστάρουν, να κάνουν επίδειξη δύναμης, γιατί τους παίρνει, να τρομάζουν τους γύρω, γιατί τους δίνει ικανοποίηση, να αγνοούν το νόμο, γιατί οι κανόνες υπάρχουν για...

Επαναλειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου


Επαναλειτουργεί από χθες, μετά από ένα έτος αναστολής λειτουργίας της, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, με ανάπτυξη 4 (τεσσάρων) κλινών καταρχήν και με προοπτική περαιτέρω αύξησης της δυναμικότητας των κλινών της σε μικρό χρονικό διάστημα.