26 Νοε 2010

Κάτι έχω να σου πω..


Dalida s comment s

Έτσι είναι! Οι Έλληνες ξέρουν να γλεντούν και τις νίκες και τις ήττες! Φάγανε και ήπιανε οι του Γιώτη τι κι αν ο δήμος δεν κερδήθηκε; Ή μήπως γι αυτό το γιορτάσανε;;; ε όσο να πεις ο Καλλικράτης είναι «παλούκι»!

Επανήλθαν στις θέσεις τους δεκάδες συμβασιούχοι! Ένα ακόμα δικαστήριο απεφάνθη υπέρ τους και έτσι πιάνουν και πάλι δουλειά από τη Δευτέρα! Εξαίρεση δεν αποτελούν τα παιδιά της Κορινθίας!


Ένα ακόμα εργοστάσιο έκλεισε. η μονάδα δραστηριοποιείτο στο Λουτράκι και ασχολείτο με μικροτσίπ. Η ανακοίνωση στους εργαζόμενους για την απόλυσή τους έχει ήδη γίνει. τουλάχιστον θα λαμβάνουν το ταμείο ανεργίας.

Δήμαρχε μου από σπόντα βγήκες;;; τώρα ότι έγινε έγινε! σήκωσε τα μανίκια ψηλά και κάνε και καμία πρόβα στον καθρέφτη να λυθεί η γλώσσα σου!

Μια τεράστια απορία έχω με όλα όσα ακούω τόσες μέρες! ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ έχει αυτό το κράτος πια;;;; κάθε μέρα κόβουν - κόβουν και τελειωμό δεν έχουν!!!!

Και μετά κάποιοι νομίζουν ότι οι σύζυγοι των βουλευτών κάθονται! Δεν είδατε τι έβγαλε ο Μάκης;;;; τις έχουν οι κύριοι βουλευτές στα πολιτικά τους γραφεία και τους βγάζουν το λάδι! Δουλεύουν νυχθημερόν!!!!!!!!!!