13 Δεκ 2020

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Κόρινθο


 Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 έως την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, είναι από τις 10:00 έως τις 18:00. Λόγω των συνθηκών..

Έπεσαν τα κρούσματα στα 693 - Στα ύψη οι διασωληνωμένοι (552) και οι θάνατοι (85) - 3 νέα κρούσματα στην Κορινθία


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 693 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 124534, εκ των οποίων..

Επισημάνσεις -Του Άγγελου Τσέκερη


Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα Λεγραινά. Να μας πει ο Τσίπρας από πού αγόρασε τα πόμολα και αν το έβαψε με οικολογικές μπογιές, λέει τώρα η Πειραιώς. Και να φέρει το..

10 “έγκλειστες” σκέψεις - του Γιάννη Πανούση

 


Μη μου μιλάς για ενοχές και παραλείψεις

Μη μου μιλάς για δυσμενείς συνθήκες

και ατυχείς επιλογές..

Μη μου μιλάς για απώλειες

Oμοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου: Απαιτούμε την άρση του «click away» και το άνοιγμα όλου του λιανεμπορίου


 Με μεγάλη αγωνία που γρήγορα μετατράπηκε σε θυμό και απογοήτευση όλοι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες παρακολούθησαν τις ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύουν από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Αντιλαμβανόμαστε..

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο Mr Ανέμελος!

 


Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Είναι γραφείο τελετών «ο Κυριάκος». Γέμισε η Ελλάδα κάσες. Και μόλις περάσαμε τους 3.000 νεκρούς, ε πήγε και ο Κυριάκος να ξεσκάσει για λίγο στην Πάρνηθα.

Kουραστήκαμε - Του Γιώργου Ρουμελιώτη


«Δεν αντέχω άλλο»
, «Δεν μπορώ», «Ωραίο Σαββατόβραδο θα περάσουμε και σήμερα», «Τέλεια θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα!»… Είναι μερικές από τις φράσεις που όλοι μας νομίζω ακούμε καθημερινά τις τελευταίες μέρες. 

Ο κόσμος κουράστηκε. Κουράστηκε να κάνει υπομονή για να μην πεθάνει, χωρίς να ζει!! Κουράστηκε και θύμωσε από τη μιζέρια μιας ζωής, που μόνο ζωή..

Ηχηρό "καμπανάκι" Δερμιτζάκη: Δεν πρέπει να συζητάμε για ρεβεγιόν - Τα παιδιά να μην παίζουν με άλλα παιδιά


  
Αρνητικός στο click away, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, εμφανίστηκε  ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης. "Σε αυτή τη φάση οι πειραματισμοί δεν βοηθάνε, πρέπει να κάνουμε πράγματα που ξέρουμε… Να κάνουμε πράγματα που ξέρουμε λίγο ή καθόλου..

"Ιερός πόλεμος" για τα μέτρα στις εκκλησίες τα Χριστούγεννα – Μητροπολίτες απειλούν να ανοίξουν τους ναούς


Έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ Μαξίμου και Αρχιεπισκοπής
αναμένεται να υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα μέχρι την Τρίτη που θα συνεδριάσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Η..

Η εισήγηση του Χρίστου Δήμα για τον κρατικό Προϋπολογισμό του 2021(βίντεο)

 


Την εισήγησή του για την ψήφιση του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2021 πραγματοποίησε χθες το βράδυ, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία που..

Οι Έμποροι της Κορίνθου για click away : Πολιτικές αφανισμού των μικρών εμπορικών καταστημάτων - Ο κλάδος έχει καταστραφεί


Την Παρασκευή τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη, για το θέμα των εξελίξεων σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων, κάτω από τους όρους που έθεσε το Υπουργείο Ανάπτυξης, μέσω της click-away αγοράς. Όλοι οι..

Προγράμματα ΕΣΠΑ: Eνημερώνομαι για τις δράσεις

 


Ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας Κορινθίας (ΣΑΤΕ) ανακοινώνει τη  διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Προγράμματα ΕΣΠΑ. Ενημερώνομαι για τις δράσεις.»  Η Ημερίδα  πραγματοποιείτε στο πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει ο ΣΑΤΕ, σχετικά με τα προγράμματα στα πλαίσια του..

Γ. Μπουλούκος: Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα


Θέση παίρνει με ανοιχτή επιστολή του ο δικηγόρος Γιώργος Μπουλούκος εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του από την παράταξη του Περιφερειάρχη Π. Νίκας στο θέμα της Χ.Α..Ο κ. Μπουλούκος συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

" Επειδή η πολιτική αντιπαράθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέμιξε και το όνομά μου και την θητεία μου ως Συμπαραστάτη του Πολίτη και..

«Κωδικός εμβόλιο» με lockdown έως τον Φεβρουάριο


Μαρίνα Αλεξανδρή

Mε 100 νεκρούς την ημέρα και με τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού μετά από πέντε εβδομάδες lockdown, η κυβέρνηση είχε μόνον δύο επιλογές:

Βρούτσης: Τι ισχύει με το επίδομα των 800 ευρώ, το δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα ανεργίας

 


Τι ισχύει για επίδομα των 800 ευρώ και δώρο Χριστουγέννων εξήγησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ενώ ανακοίνωσε τη μείωση των ενσήμων για το επίδομα ανεργίας από...

«Embolio»: Πώς θα κλείνουμε ραντεβού για το εμβόλιο και μέσω της πλατφόρμας του Gov.gr


Τον σχεδιασμό για το πώς οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους για να εμβολιαστούν εξήγησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης...