14 Ιαν 2014

Aνατροπή λίγους μήνες πριν τις εξετάσεις για τους μαθητές της Α' Λυκείου -Πώς θα εξεταστούν τελικά


Ανατροπή δεδομένων για τους μαθητές της Α' Λυκείου οι οποίοι σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα θα εξετάζονται στο τέλος της χρονιάς  με το νέο σύστημα απαντώντας κατά το ήμισυ σε ερωτήσεις από τράπεζα θεμάτων και κατά το ήμισυ από ερωτήσεις που επιλέγουν οι καθηγητές.

Τι συνδέει τον Τατσόπουλο με τον Μπούκουρα;


Διαβάζουμε σήμερα στο newpost.gr:

Με χιούμορ και αλλά και ένα μεγάλο «καρφί» σχολίασε την απολογία του χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Κατασχέσεις σε όσους χρωστούν στα Ταμεία – 270.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις στο στόχαστρο


Όλες οι οφειλές μπορεί να προκαλέσουν κατασχέσεις. Αυτή τη φορά μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι έχουν χρέη προς τα Ταμεία. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΟΑΕΕ και τα χρέη που έχουν σωρευθεί το υπουργείο προωθεί ρύθμιση με την οποία εκτός της κατάσχεσης..

Κίνηση Πολιτών : Με δική τους πρωτοβουλία


 Η Κίνηση Πολιτών του δήμου Κορινθίων με ανακοίνωσή της
αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα της προφυλάκισης του βουλευτή του Νομού Στ. Μπούκουρα, τις  καταθέσεις των μαρτύρων και την τοποθέτηση  του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού.

Πέτρος Τατούλης «Δεν πρέπει η πολιτική να μεταβιβάσει την ευθύνη της στους δικαστές»


Ως βαθύτατα πολιτικό και πρόβλημα της δημοκρατίας χαρακτήρισε το θέμα της διαφθοράς ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του στην ημερίδα με θέμα «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στην Τρίπολη.