11 Ιαν 2021

Ο κύβος ερρίφθη: 25 Ιανουαρίου ξεκινούν ξανά διερευνητικές με Τουρκία


Στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο 61ος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που είχαν διακοπεί το 2016. Ειδικότερα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της..

Το STOP του Νίκα στον οικονομικό έλεγχο της ΠΕΔ "βάζει μπαρούτι" στην Πελοπόννησο - Οι επόμενες κινήσεις των δημάρχων - Της Τζένης Σουκαρά


Τελικώς το ρεπορτάζ μας και οι πληροφορίες μας σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ επιβεβαιώθηκαν
. Σήμερα το πρωί πήγαν στην Τεγέα στα γραφεία της εταιρίας οι δικηγόροι και ο..

Συνάντηση Α. Παπακυριάκου - Α. Κόρκα


Συνάντηση είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο δήμαρχος  τ Βέλου- Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος με την θεματική αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αθήνα Κόρκα .Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν: 

• H  πορεία των εν ενεργεία έργων που αφορούν την περιοχή. Όπως οι καθαρισμοί χείμαρρων, έργα οδοποιίας αλλά και έργα πολιτισμού όπως, η..

Εξ ιδίων ο κίνδυνος; - Του Γιάννη Πανούση

 


Σαράντα πίνουν και νικούν

Σαράντα και πεθαίνουν 

Δ. Πιστικός, Η ενάτη σταυροφορία

Τότε, το 1821, τους χαρακτήριζαν γαλλόφιλους, αγγλόφιλους..

Αριστοτέλης Καλλής: Θα συνεχίσω να προστατεύω τον εαυτό μου και τους ασθενείς μου με τους τρόπους που διδάχτηκα και με επιτυχία εφαρμόζω

 


Σε λιγότερο από ένα 24ωρο θα ανοίξει η «πλατφόρμα» για τους εμβολιασμούς των «άνω των 85». Εν τω μεταξύ εμβολιάζονται σε «παρέλαση» διοικητές, πρόεδροι, διοικητικοί υπάλληλοι, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι..

Έρχεται αύξηση της στρατιωτικής θητείας από τον Μάιο

 


Σάρκα και οστά παίρνει το ολιστικό σχέδιο του υπουργείου Άμυνας για ανανέωση και αύξηση του έμψυχο δυναμικού του Στρατού, αφού η εξισορρόπηση της θητείας και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να αρχίσει να εφαρμόζεται το πιθανότερο από την Γ' ΕΣΣΟ του προσεχούς Μαΐου.

Κορονοϊός: 444 νέα κρούσματα - 39 νεκροί και 350 διασωληνωμένοι - 2 κρούσματα στην Κορινθία


 Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 444. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 39 συμπολίτες μας. Αναλυτικότερα τα νέα κρούσματα..

Πυρ ομαδόν για τα ελλιπή μέτρα και τις κουβέρτες στα σχολεία


«Ησχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για το λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται..

'Αλλη μια νίκη του Νοσοκομείου Κορίνθου: Δύο ασθενείς βγήκαν από την ΜΕΘ


Με ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Κορίνθου πληροφορεί πως εξήλθαν  της Μονάδας εντατικής Θεραπείας του άλλοι δύο ασθενείς με covid-19.Οπωσδήποτε τέτοιες ειδήσεις τονώνουν το φρόνημα των..

Οι πρόωρες εκλογές, η ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η πρακτική του Δέδε στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Του Νίκου Φλαούνα

 Ένας απο τους χαρακτηρισμούς που δόθηκε για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ειναι αυτός, του ...προεκλογικού. Ενδέχεται λοιπόν να γινουν εκλογές μέσα στο 2021, οπως αρκετοί πιστεύουν.

Λαϊκή Συσπείρωση: «Εμβολιασμός οδοντιάτρων έναντι της νόσου Covid-19».


Είχαμε θέσει στα ΠεΣυΠ από την αρχή που εμφανίστηκε ο κορονοϊός την ανάγκη στήριξης των οδοντιάτρων με μέσα ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κλπ.) καθώς και με γενικότερα μέτρα όπως..

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: «Μες στα πολλά παινέματα τα πιο πολλά είναι ψέματα»


Κομπάζει το ΥΠΑΑΤ
σε Δελτίο Τύπου του ότι η απορρόφηση των 715 εκατ. € στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2020 «συγκαταλέγεται στις καλύτερες διαχρονικά και στις υψηλότερες σε σχέση και με τη..

Τηλεδιάσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με την Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων & Αιτωλοακαρνανίας


Μια σημαντική τηλεδιάσκεψη παρουσία της βουλευτή ΝΔ του νομού Κορινθίας, κας Μαριλένας Σούκουλη, πραγματοποιήθηκε την  προηγούμενη  Πέμπτη  , μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας..

Μεγάλη διαδικτυακή συνεδρίαση της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας


 Πανηγυρική πρώτη για το 2021, αλλά και άκρως ουσιαστική συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΕΕ διεξήχθη χθες  10 Ιανουαρίου, διαδικτυακά.  Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, οι βουλευτές κα Σούκουλη, κος Ανδριανός..