10 Νοε 2020

Εργασιακά : Οι εργασιακές ανατροπές σε ερωτήσεις και απαντήσεις


Ανδρέας Πετρόπουλος

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με...

Διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στο Δήμο Βέλου Βόχας

 


Η  υποστηρικτική δομή πρόνοιας και αλληλεγγύης του Δήμου Βέλου Βόχας συνεχίζει τη λειτουργία της  εξυπηρετώντας τους πολίτες σε οποιοδήποτε πρόβλημά τους. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρες 9.00-12.00...

Lockdown / Η ανάρτηση Τσίπρα με το νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχία της κυβέρνησης


«Έπαιξαν με την ασφάλεια και τη ζωή. Και δυστυχώς, έπεσαν σε όλα έξω. Μπορείς πλέον να τους εμπιστευτείς;»

Τη συνδρομή ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία προανήγγειλε ο Β. Κικίλιας - Κλίνες ειδικών μονάδων σε κλίνες ΜΕΘ

 


Μετατρέπονται κλίνες ειδικών μονάδων σε κλίνες ΜΕΘ προκειμένου να ανταποκριθεί το ΕΣΥ. Τη συνδρομή ιδιωτών γιατρών στα νοσοκομεία προανήγγειλε ο υπουργός. Αρχικά ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι..

Κορωνοϊός / 2.384 κρούσματα, 41 νεκροί και 263 διασωληνωμένοι


Συνολικά 866 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα μας από την αρχή της πανδημίας

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.384 νέα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ καταγράφηκαν άλλοι 41 θάνατοι. Οι διασωληνωμένοι είναι 263.

Οργή Συνομοσπονδίας Γονέων: «Το σχολείο απαξιώνεται με ευθύνη της κυβέρνησης»


Κωνσταντίνος Λάππας

Άμεση λύση στα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με αποκορύφωμα την κατάρρευση της...

Δήλωση του περιφερειάρχη Π. Νίκα για την “Πελοπόννησος Α.Ε. – Oλική ρήξη με Κομπόσο


 

Με την τελευταία παράγραφο να εμπεριέχει όλο το νόημα της δήλωσης του Περιφερειάρχη, για τις εξελίξεις  της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. , μετά και την συνέντευξη τύπου του δημάρχου Άργους Μυκηνών και προέδρου της ΠΕΔ Δ. Καμπόσου..

Σούπερ μάρκετ: Τι αλλάζει από την Τετάρτη - Κλειστοί διάδρομοι και "απαγορευμένα" προϊόντα


Σε μπακάλικα "μεταμορφώνονται" τα σούπερ μάρκετ
από αύριο και μέχρι το τέλος του lockdown. Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι έχει υπογράψει σχετική απόφαση..

Συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας σε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Υγείας

 


Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας συμμετείχε, δια του Πρόεδρου του, σε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Υγείας κο Κικίλια, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος χθες 9/11/2020. Ετέθησαν θέματα συμμετοχής των Ιατρικών Συλλόγων στα διοικητικά συμβούλια των..

Chicken Grill: TAKE AWAY και DELIVERY- Γιατί και η καραντίνα θέλει την καλοπέρασή της!

 



Η δεύτερη καραντίνα μας θέλει πιο οργανωμένους! Και αυτό οι επαγγελματίες πλέον το γνωρίζουν. Ομορφαίνουν τα βράδια μας όταν ξέρουμε πως οι αγαπημένες μας γεύσεις δεν μας αποχωρίζονται στην εποχή του 2ου lockdown!!

To "chiken grill" δηλώνει παρουσία όχι μόνο τα βράδια μας αλλά και τα μεσημέρια.

Εμείς απλώς παραγγέλνουμε ό,τι ποθεί η ψυχή μας!

Βραβεύονται οι επιτυχόντες των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ από την "ΑΝΕΛΙΞΗ" του δήμου Βέλου Βόχας

 


Η Πρόεδρος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ» Δήμου Βέλου-Βόχας Μαρία Καλλίρη προσκαλεί τους φοιτητές ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021, που είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Βέλου-Βόχας και επέτυχαν..

Λινού: Πρέπει να εμβολιαστούν 7 εκατομμύρια Ελληνες για να είμαστε ασφαλείς


 Ιδιαίτερα αισιόδοξη αναφορικά με τις εξελίξεις για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, εμφανίστηκε η καθηγήτρια Αθηνά Λινού. Η καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, είπε ότι δεν αναμένονταν ότι το εμβόλιο της Pfizer θα ήταν..

Άλλη μία επιτυχία των Επιμελητηρίων - Η κυβέρνηση απαγόρευσε την πώληση διαρκών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της καραντίνας


Με την είδηση του δεύτερου lockdown, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αντέδρασε με γρήγορα αντανακλαστικά,
αποστέλλοντας δύο επιστολές στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στους αρμόδιους Υπουργούς. Και στις δύο αυτές επιστολές, τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου εξηγούσαν ότι με το κλείσιμο των εμπορικών επιχειρήσεων έναντι των σούπερ μάρκετ – που πλέον είναι πολυκαταστήματα, μιας και εκτός από τρόφιμα πωλούν είδη ένδυσης...

Το ημερολόγιο της καραντίνας/ Η ζωή μας σε ένα μασκοφορεμένο στοπ καρέ!- Της Τζένης Σουκαρά

 

4η ημέρα καραντίνας. Καιρός γλυκύς για μήνα Νοέμβριο. Τι να πω αγαπημένο ημερολόγιο του εγκλεισμού μου; Δεν ξέρω πώς τα έφερε η κατάρα αλλά ο Κυριάκος πάλι με μάντρωσε και πάλι αναδεικνύει την ατομική ευθύνη ως κυρίαρχο όπλο κατά του Covid- 19, που έαν έβρισκα τον Κινέζο..

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα


Παραδόθηκε χθες  στις 18.00 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Η σύγκρουση της ατομικής και της πολιτικής ευθύνης


Της Νικόλ Λειβαδάρη 

Στο επικοινωνιακό σκέλος, το εμβόλιο της Pfizer και το (νέο) φάλτσο Πολάκη είναι από χθες τα νέα όπλα της κυβέρνησης στην επιχείρηση υπέρβασης των..

Το ταξίδι "ελπίδας" της μικρής Αναστασίας ξεκίνησε!


Μια σημαντική μέρα είναι η σημερινή για την 7χρονη Αναστασία
και την οικογένεια αυτής, αφού πριν μερικές ώρες ξεκίνησε το ταξίδι προς την Αμερική, ταξίδι που δίνει ελπίδες στην οικογένεια η μικρή να..

Τηλεκπαίδευση: Συνεχίζονται τα τεράστια προβλήματα και τη δεύτερη μέρα


 Για δεύτερη μέρα παρατηρούνται προβλήματα σύνδεσης για πολλούς μαθητές στα σχολεία όλης της χώρας, στο πλαίσιο εφαρμογής της τηλεκπαίδευσης, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Σύμφωνα..

Κορονοϊός : Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο αντισωμάτων για ασθενείς με μέτρια συμπτώματα. Είναι το πρώτο φάρμακο που εγκρίνεται για ασθενείς σε σχετικά πρώιμο στάδιο του κορονοϊού.


Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε επείγουσα έγκριση κυκλοφορίας
στο φάρμακο bamlanivimab της φαρμακευτικής εταιρείας Eli Lilly, ένα μονοκλωνικό τεχνητό αντίσωμα το οποίο..

Κορωνοϊός: Αλλάζει τα δεδομένα το εμβόλιο της Pfizer – Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει και πόσες δόσεις θα λάβει η Ελλάδα


Για θεμελιώδη αλλαγή της πορείας του κορωνοϊού από τον Μάρτιο κάνει λόγο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην πρώτη του αντίδραση για την ανακοίνωση της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της. Στο ζήτημα των εμβολίων..