27 Ιαν 2020

Τα εν Οίκω στον Δήμο - Της Τζένης Σουκαρά


-Ένταση ψυχολογική δημιουργήθηκε μετά την  αποτρόπαια πράξη της αμαύρωσης ή αλλιώς του μουτζουρώματος του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου στον Φλοίσβο. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο  να μουτζουρώνεις τώρα και τα αγάλματα λόγω νεανικής ανίας.

Τατούλης:"Tα ψέμματα Νίκα για το Ταπ- Τοκ, ο Μητσοτάκης και ο παλιός Κνίτης"


Με ανακοίνωσή του ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναφέρεται στο project Ταπ- Τοκ που τόσο πολεμήθηκε προεκλογικά απο τον Παναγιώτη Νίκα και σήμερα παρουσιάζει  έργα δικά του που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα. 

Μήπως είναι κομμουνιστής ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι;


Γιώργος Χελάκης
«Όταν έφτασε η Μεγάλη Ύφεση το 2008, δεν μας έκανε έκπληξη που η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πληρώσει τον λογαριασμό. Και εξαιτίας της προηγούμενης κακοδιαχείρισης και επίσης της διαφθοράς από μια ελίτ, οι φτωχοί ενός ολόκληρου έθνους έχουν τεθεί ουσιαστικά σε ακούσια πτώχευση. Τα βάρη έπεσαν σε εκείνους, που είχαν τα λιγότερα για να επιβιώσουν κι όταν τα βάσανά τους επιδεινώθηκαν από την απελπιστική...

Στην παγίδα του ρατσισμού


Γιώργος X. Παπασωτηρίου
Ο ομιλητής παραληρεί: «Ο ΟΗΕ έχει εκπονήσει σχέδιο "υποκατάστασης του πληθυσμού"». Διακόσια τριάντα εκατομμύρια μετανάστες θα έρθουν μέχρι το 2050!

Βρέχει χρήμα...


Φοίβος Γκικόπουλος
Κυριακή πρωί, με τον καφέ ακόμη ζεστό, ανοίγεις την τηλεόραση για την ενημέρωσή σου. 
Κάνοντας ζάπινγκ από κανάλι σε κανάλι (ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, OPEN, ΕΡΤ), νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη...

Γιατί ο Τσίπρας προβλέπει πρόωρες εκλογές


Μαρίνα Αλεξανδρή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε εκλογές επί τρία χρόνια σχεδόν σε... καθημερινή βάση, από την πρώτη στιγμή που έγινε αρχηγός της ΝΔ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το κράτος είστε εσείς»


Λίγο καθυστερημένα και, προφανώς υποκριτικά, έρχεται η αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας που αποκαλύφθηκε στο Μενίδι και την επίθεση αστυνομικών σε... 11χρονο παιδί!

M’ ελεύθερο λογισμό - Του Γιάννη Πανούση


Θα ενσωματωθούμε ή θα ενσωματώσουμε
Θα εκδιωχθούμε ή θα εκδιώξουμε
Θα εκφυλιστούμε ή θα εκφυλίσουμε
Εν ολίγοις είστε
Υπέρ ή κατά;
(Κ. Κρεμμύδας, Κάπα όπως μακάβριο)

Παγκόσμια συγκίνηση για το χαμό του μυθικού Κόμπε Μπράιαντ

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Ο Ερμιονικός Σύλλογος τίμησε την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη

Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος τίμησε την πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρώτη γυναίκα που ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, την  σπουδαία Ερμιονίτισα την κυρία Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.