27 Σεπ 2016

Δώστε τα όλα


by To Skouliki Tom
Σε συνέχεια του φορολογικού πολυνομοσχεδίου, που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο και συμπεριλάμβανε τη δημιουργία του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων με θητεία

Λάκη Παπαφωτίου… Ενταύθα


Είχες δεν είχες αγαπητέ μου Εντεταλμένε… την έβαλες την φωτιά στην επικαιρότητα! 
Με τους Βουλευτές τους κυβερνητικούς και μη του νομού  τα έβαλες, κομματική υπακοή τυφλή τους καταλόγισες και παρότρυνες την κοινωνία σοβαρά τούτο να λάβει υπόψιν της! 

Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΙΟ “ΔΕΞΙΑ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ* 
 

Η πρώτη απόπειρα ιδιωτικοποίησης της εκμετάλλευσης του νερού έγινε το 1901, τρία χρόνια μετά την επιβολή του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου, επί κυβερνήσεως Α. Ζαΐμη. Δεν πραγματοποιήθηκε όμως (πιθανά ο Αλέξανδρος Ζαΐμης να ήτο ολίγον πιο αριστερός από τον νυν)!

Συνέντευξη Νόαμ Τσόμσκι: Ο Νέος Αθεϊσμός και η λατρεία του κράτους


Συνέντευξη στον Χρόνη Πολυχρονίου και στη Λιλι Σέιτζ

Η θρησκεία και η πολιτική συχνά βαδίζουν χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας. Σε αυτή την πιο πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρωτοπόρος διανοητής και πατέρας της σύγχρονης γλωσσολογίας Νόαμ Τσόμσκι μοιράζεται τις απόψεις του σχετικά με τη θρησκεία και την σχέση της με την πολιτική.

NASA: Πίδακες νερού κάτω από τους πάγους εντόπισε στην «Ευρώπη», στο φεγγάρι του Δία

  Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) ανακοίνωσε, ότι επιβεβαιώνεται η θεωρία, πως ένα από τα μεγάλα φεγγάρια του Δία κρύβει κάτω από κέλυφος του πάγου έναν...

Τα φετινά «τρελά» Νόμπελ!

Τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσαν για μια ακόμη χρονιά τα βραβεία Ig για τις πιο αστείες, απρόβλεπτες ή και άχρηστες επιστημονικές ανακαλύψεις της χρονιάς.

Αλλάζουν όλα στα Περιβολάκια- Ενοποιείται ο χώρος της πλατείας με το Δικαστικό Μέγαρο και τους πεζόδρομους (βίντεο)


Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε η δημοτική αρχή Κορίνθου τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας «Παναγή Τσαλδάρη» την επονομαζόμενη «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ».
Ήδη εκπονήθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με επικεφαλή τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου κ. Γιάννη Παπακυριάκο, χωρίς να καταβληθεί...