16 Οκτ 2013

Θυέστεια γεύματα


Σκυμμένος πάνω από ένα μεγάλο καζάνι, ο κ. Σαμαράς ανακατεύει ολημερίς κι ολονυχτίς μια δηλητηριώδη σούπα. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς κι όχι κανένας άλλος. Μια σούπα που αχνίζει η λάσπη της
 

δημιουργώντας με τις αναθυμιάσεις της μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ζόφου.

Δημοσκόπηση GPO: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθήνας και ΝΔ στη Α’


Η δημοσκόπηση διεξήχθη από 7-11 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει, ότι έχει περισσότερο ξεκάθαρα συμπεράσματα για το πολιτικό κλίμα μετά τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και την προφυλάκιση της ηγεσίας της. 
Άνοιγμα, της υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ διαφοράς, από τη Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στη Β’ Αθήνας, με τα δύο κόμματα, ωστόσο, να κινούνται σε ποσοστά πολύ...

Οι βουλιαγμένοι είναι αόρατοι


Πολλά ανέδειξε η κρίση, κρυμμένα, λανθάνοντα, αποσιωπημένα μες στο σώμα της κοινωνίας. Στοιχεία θαμμένα ή οιονεί λησμονημένα, ξεπερασμένα τάχα από τη διαρκή πρόοδο, αναδύθηκαν δείχνοντας το τρομακτικό τους πρόσωπο. 
Η φτώχεια, η ανημπόρια, η καταφρόνια, η ταπείνωση, οι ταξικές διακρίσεις, που χωρίζουν σαν χαράδρα τους...

Κυβέρνηση και τρόικα χάθηκαν στη μετάφραση


 Της Αγγελικής Σπανού
Η χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση, ότι οι κυβερνητικές δεσμεύσεις (όχι νέα μέτρα, άμεση απομείωση του χρέους) δεν έχουν εγκριθεί από την Τρόικα και ότι η περίφημη πολιτική...

Ως τα μεσάνυχτα συμφωνία αλλιώς χάος και στάση πληρωμών


Μετά την προειδοποίηση για υποβάθμιση από τον διεθνή οίκο Fitch το αμερικανικό Κογκρέσο δεν έχει πλέον σήμερα παρά μερικές ώρες για να απομακρύνει τον κίνδυνο μιας παγκόσμιας ανάφλεξης από μια στάση πληρωμών των ΗΠΑ..

Στην Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής


Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί το αίτημα των ανακριτών για την υπόθεση της άρσης της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.

Κώστας Κόλλιας: «Θα δικαιωθούν οι πρωτοβουλίες των πολιτών του τέως Δήμου Άσσου Λεχαίου για τη διόρθωση των αντικειμενικών αξιών»


Επαφές με φορείς και δημότες του τέως Δήμου Άσσου Λεχαίου είχε ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, σχετικά με το θέμα των τιμών που καθορίστηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών για τις αντικειμενικές αξίες των οικοπέδων στον εν λόγω Δήμο...

Της μανούβρας το ανάγνωσμα: Η γυναίκα που έκανε 4 λεπτά για να ξεπαρκάρει


Πόσες μανούβρες χρειάζονται για να ξεπαρκάρει κανείς;
Η γυναίκα οδηγός, που πρωταγωνιστεί σε αυτό το βίντεο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το περιστατικό που έλαβε χώρα στη ΗΠΑ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκ. views μέσα σε τρεις μέρες. Καθόλου τυχαίο το γιατί.

Καινοτόμες γέφυρες που εντυπωσιάζουν!


Πολλαπλά επίπεδα, κυματιστές κορδέλες από χάλυβα, μεταλλικά στοιχεία που μοιάζουν με λουλούδια, χώροι περιπάτου ακόμα και κατοίκησης ή πλατείες με πράσινο, τα επιτεύγματα της μηχανικής είναι θαυμαστά σε κάθε περίπτωση. 
Οι γέφυρες που θα δείτε στη συνέχεια, αποτελούν καινοτόμα σχέδια, που πρόκειται να κατασκευαστούν στο μέλλον ή...