6 Σεπ 2020

Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη


Εδώ βλέπετε τα πρωτόκολλα ασφαλείας για το άνοιγμα των νηπιαγωγείων

Εντάξει, παιδιά, τσιγαρίστηκαν λίγο οι Μυκήνες, μην αρχίσετε τα ψεκασμένα τώρα ότι ο Αγαμέμνων ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Σιγά μην έχει και διαστημικά υπερόπλα στο υπόγειο. 

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Οι πειρατές της Χαραμοφαϊκής


Προελαύνει ο Κυριάκος.
Αυτό δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις κι αν ακόμα είναι υπερβολικές ως προς τη διαφορά, το σίγουρο είναι ότι η διαφορά υπάρχει.
@
Κι ας περάσαμε ένα χαλασμένο...

Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ των Μνημονίων, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ολοκληρώσει την κυβερνητική του θητεία βάζοντας ένα ξεκάθαρο πρόσημο στον χαρακτήρα της κυβερνητικής του πολιτικής. 

Από τη Μάγδα Φύσσα ως την αδελφή του Jacob Blake


Γιώργος X. Παπασωτηρίου 

Είναι η Letetra Widman, αδελφή του Jacob Blake, του νεαρού Αφροαμερικανού που χτυπήθηκε αναίτια και πισώπλατα με επτά σφαίρες από έναν λευκό αστυνομικό στην Kenosha (Wisconsin).

Εκτός ελέγχου το δημόσιο χρέος – Άγγιξε το 215% του ΑΕΠ


Εκτός ελέγχου κινείται το δημόσιο χρέος της χώρας, καθώς τον Ιούλιο κατέγραψε νέα αύξηση, με αποτέλεσμα στο επτάμηνο Ιανουαρίου Ιουλίου η καθαρή αύξησή του να ξεπερνά τα 9 δισ. ευρώ και κλειδώνει η διαμόρφωσή

Το σχέδιο Μέρκελ για διάλογο και προσφυγή στη Χάγη


Μαρίνα Αλεξανδρή

Το σενάριο λύσης που προωθούν Μέρκελ-Στόλτενμπεργκ για τα ελληνοτουρκικά, είναι καθαρό και έχει γίνει απολύτως σαφές και στις δύο πλευρές, Αθήνα και...

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Καταστρέφει, αντί να δημιουργεί - Τα μηνύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ


Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε την Κυριακή κατά την έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο Αλέξης Τσίπρας.

Μεταναστευτικό: Φόβοι για νέα ένταση στον Εβρο


Την εκτίμηση ότι το επόμενο διάστημα η Τουρκία θα πιέσει με το μεταναστευτικό στον Εβρο εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος..

Spetsathlon : Κορυφαίοι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Λουτράκι - Tα συγχαρητήρια του Λ. Αυγενάκη


Spetsathlon goes to Loutraki, η ετήσια τριαθλητική γιορτή των Σπετσών μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι και πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία!

Ο Κόπολα ξανασκηνοθετεί τον «Νονό 3» και βάζει άλλο τέλος!


Το τρίτο μέρος της τριλογίας του «Νονού», του Φράνσις Φορντ Κόπολα ανακοίνωσε ότι θα επανακυκλοφορήσει η εταιρεία παραγωγής Paramount Pictures, τον Δεκέμβριο του 2020. Η νέα έκδοση έχει υποστεί...

Τα "ραντεβού" του Α. Σαμαρά στην Πελοπόννησο


Η παρουσία Σαμαρά στην Πελοπόννησο δεν περνά συνήθως απαρατήρητη. Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι γνωστό ότι έκανε τις καλοκαιρινές διακοπές του στο Λουτράκι.

Συναγερμός για την άφιξη της γρίπης – Δεδομένα τα κρούσματα στα σχολεία, τι φοβούνται οι λοιμωξιολόγοι


Η άφιξη της εποχιακής γρίπης σε συνδυασμό με την εξάπλωση του κορονοϊού μπερδεύει την υπάρχουσα κατάσταση.
Όπως τόνισε ο Νίκος Σύψας  από τη στιγμή που θα σημειωθούν τα πρώτα κρούσματα της γρίπης, θα αρχίσει να περιπλέκεται η...