8 Ιουλ 2011

Βρωμίσαμε εντελώς!!


Αγαπητή δημοτική αρχή 
ενταύθα

Ως κάτοικος του κέντρου και των πεζοδρόμων της πρωτευούσης, θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά πως δεν αντέχεται η σκουπιδίλα που αφήνουν κάποιοι επιχειρηματίες του κέντρου..

Αναρωτιέμαι επίσης πώς  αντέχουν οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων αυτών  αλλά και η κάτοικοι της περιοχής και μάλιστα τους θερινούς μήνες αυτήν την αφόρητη δυσοσμία..
Αναρωτιέμαι πώς αντέχεται κι εσείς ,αγαπητή δημοτική αρχή, να βλέπετε τα "βουνά" των ανακυκλώσιμων και μη υλικών,της κάθε λογής σαβούρας η οποία φτάνει μέτρα μακριά απο τους σκουπιδοντενεκέδες ,χωρίς να πράττετε τα αυτονόητα..
Η μόνοι που δεν αγανακτούν πράγματι είναι οι εγχώριοι αλλοδαποί που κάθε βράδυ γυρίζουν ανάποδα του κάδους και μαζί με τις γάτες δημιουργούν ένα απίστευτο σκηνικό!
 Εαν αυτή η κατάσταση γίνεται για τους απόρρους να το κατανοήσω και να αγαπήσω τον μπλε κάδο,έστω κι αν κρύβει και καμιά μισοφαγωμένη πίτσα.Τον πράσινο όμως γιατί να τον κατανοήσω; Ερωτώ εσάς ,αλλά και τον εν λόγω καταστηματάρχη της Αδειμάντου..
Είναι ποτέ δυνατόν να πουλάς τροφές ως επι το πλειστον και έξω απο την πόρτα σου να δημιουργείς τη νέα Κερατέα; Είναι δυνατόν οι πελάτες σου να πηδούν για να αποφύγουν τα σκουπίδια που βρίσκονται έξω απο την πόρτα σου; 
Βάλτε τάξη λοιπόν εδω και τώρα..Και πριν την βάλετε καταβρέξτε και λίγο τα πεζοδρόμια!Βρωμίσαμε εντελώς!!