13 Απρ 2011

Δημιουργήθηκε το πολιτικό αντίβαρο του Π.Τατούλη στην Πελοπόννησο;


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ πριν απο μισή ώρα..
Επισήμως,η συνεδρίαση είχε να κάνει με την πορεία του Καλλικράτη στην περιφέρεια Πελοποννήσου και στην ανασυγκρότηση του Κινήματος στον τομέα της αυτοδιοίκησης μετά και τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Σαφέστατα συζητήθηκε η πορεία της Περιφερειας Πελοποννήσου... απο τον Πέτρο Τατούλη και η επίσημη κομματική γραμμή είναι πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τον Περιφερειάρχη και το έργο του οσο εκείνος τηρεί την προεκλογική προγραμματική τους συμφωνία .
Στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του Κινήματος στον τομέα της αυτοδιοίκησης στην Πελοπόννησο δημιουργήθηκε ένα συντονιστικό όργανο του οποίου την εποπτεια και την ευθύνη του συντονισμού θα έχουν ο γραμματέας της  ΠΕ ΠΑΣΟΚ Πελ/σου Β. Μπρακουμάτσο και οι  Γ.Δέδες και Λ.Πουλοκέφαλο.Στα άμεσα σχέδια της επιτροπής είναι η πραγματοποίηση μιας πολύ μεγάλης ημερίδας με την συμμετοχή του ΙΣΤΑΜΕ ,καθηγητών Πανεπιστημίου,υπουργών ,βουλευτών ,αυτοδιοικητικών που θα αφορά τον Καλλικράτη και την νέα διοικητική μεταρρυθμιση..

Στην ουσία τώρα της παραπάνω είδησης:

Δημιουργείται σαφώς ένα πολιτικό αντίβαρο του Πέτρου Τατούλη στην Πελοπόννησο και απομένει να παρακολουθήσουμε απο εδώ και στο εξής τους κραδασμούς αλλά  και τις κοινές συνισταμένες που ή θα οδηγήσουν στην ομαλή εξέλιξη του Καλλικράτη  ή θα έχουμε 3 χρόνια πολιτικού κλεφτοπόλεμου και απραξίας..

Στα παραπολιτικά της συγκέντρωσης αυτής διαπιστώθηκε πως οι αντιπεριφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ  μαζί με τον πρόεδρο του ΠΣ αποφάσισαν κοινή γραμμή  αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν να κάνουν κυρίως με τις αρμοδιότητες ..
Η έκπληξη ωστόσο ήταν η συμμετοχή του κυρίου Πουλοκέφαλου..