20 Απρ 2011

Πρώτη σε πανελλήνιο διαγωνισμό χορού η 12χρονη Νόνη Μπούφη απο την Κόρινθο



Η δωδεκάχρονη Νόνη Μπούφη ,μαθήτρια κλασσικού χορού στη σχολή της Έλενας Μιχαηλίδου στην Κόρινθο, κέρδισε το πρώτο βραβείο ,με τη συμμετοχή της στον πανελλήνιο διαγωνισμό που οργανώθηκε στη πόλη της Λάρισσας. Στον ημιτελικό συμμετείχαν 150 παιδιά και στον τελικό 64...






Η Νόνη Μπούφη γεννήθηκε στην Κόρινθο και τώρα είναι στη Πρώτη Γυμνασίου .Άρχισε χορό στα τρία της .Από αυτή τη μικρή ηλικία είχε διαπιστωθεί το ταλέντο της και το πιο σημαντικό, η αγάπη της για το χορό. Φοιτά στη σχολή Κλασσικού Χορού της Έλενας Μιχαηλίδου στην Κόρινθο.  Με πολύ κόπο ,αγώνα, (για την ώρα )μικρές θυσίες, δημιουργήθηκε η μικρή χορεύτρια .Οι γονείς, τη στηρίζουνε για να μπορέσει να φτάσει το στόχο της. Να ολοκληρώσει το όνειρο της. Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά και μαγικός.
Με την πρώτη θέση που κατέλαβε στον πρόσφατο διαγωνισμό χορού Πανελλήνιο ,που έγινε στη Λάρισσα, κέρδισε και την  επιβεβαίωση ότι αξίζει να συνεχίσει. Η βαθμολογία της ,  19. 52,από τους 5 κριτές ,οι συμβουλές που τις έδωσαν , δείχνουν  ότι κέρδισε και τις εντυπώσεις με την γενικότερη εικόνα της .
Σας θυμίζουμε ότι με τη συμμετοχή της στο «Έλλάδα έχεις ταλέντο» είχε κερδίσει την Τρίτη θέση σε ηλικία επτά χρονών.Όλη η Ελλάδα μιλούσε για τις «Κουκλίτσες» της εκπομπής αυτής.
Της ευχόμαστε τα καλύτερα.