20 Δεκ 2010

Κόντρα για τα οικονομικά Γκιώνη-Λογοθέτη στην τελετή της ορκωμοσίας

Ιδιαίτερα ψύχραιμος και με πολύ καλά αντανακλαστικά,υπήρξε ο νέος δήμαρχος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθετης,στην τελετή της ορκωμοσίας του,με τον αιφνίδιο μακροσκελέστατο απολογισμό του πρώην δημάρχου Γιώργου Γκιώνη ..
"Σου παραδίδω δήμο με υποδομές ,με πιστοποίηση ,με ταμείο γεμάτο .."είπε ο Γιώργος Γκιώνης.. 
στο Κώστα Λογοθέτη ,καλώντας τον στο βήμα ,αφού προηγουμένως είχε αναφερθεί σε όλα τα μεγάλα έργα που υλοποίησε,στα οικονομικά του δήμου και στον πόλεμο που υπέστη απο την αρχή της δημαρχιακής του θητείας..
Ο Κώστας Λογοθέτης ,αιφνιδιασμένος απο την εξέλιξη αυτή ,δήλωσε πως δεν ήταν προετοιμασμένος γι αυτόν τον μακροσκελή απολογισμό του Γιωργου Γκιώνη ,σε μια τέτοια τελετή, παρά ταύτα απάντησε με νόημα :" Αν έτσι είναι η κατάσταση ,όπως την περιέγραψε ο δήμαρχος ,πραγματικά σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όμως,απο την ενημέρωση που έχω εδώ κι ένα μήνα ,κύριε δήμαρχε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα!"
Ο Κώστας Λογοθέτης, στην ολιγόλεπτη ομιλία του ,μίλησε για το δύσκολο του νέου εγχειρήματος, μέσω της οικονομικής κρίσης ,αλλά και στην δύσκολη κατάσταση που έχει διέλθει ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας. Κάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων στην κοινή προσπάθεια κι απευθυνόμενος στους πολίτες υποσχέθηκε να υλοποιήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του.