20 Δεκ 2010

Ορκίστηκε ο Αννίβας Παπακυριάκος- Απών ο Θ. Λαμπρόπουλος



Ορκίστηκε χθες ο νέος δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος μαζί με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στην εκκλησία της Παναγίας στο Ζευγολατιό.
Ο νέος δήμαρχος ,αυθόρμητος και χαμογελαστός, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον κόσμο που τον ψήφισε και υποσχέθηκε πως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις ...
για πάει μπροστά ο τόπος.
Η αλήθεια είναι, πως τον περιμένουν φουρτούνες πολλές! Χρέη  υπέρογκα  ,ανύπαρκτες υποδομές, σύσταση και στελέχωση υπηρεσιών..Όλα θα πρέπει να διευθετηθούν μέσα σ' αυτην την κουτσουρεμένη θητεία ,των τρισήμισι χρόνων!
Γιατί εδώ το διακύβευμα είναι μεγάλο!Έχει σχέση με την ύπαρξη και προοπτική του δήμου Βέλου Βόχας  στο μέλλον!
Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν το νέο δήμαρχο,ελπίζοντας στην ανατροπή της καθοδικής πορείας της περιοχής τους. Οι πολίτες γνωρίζουν πως τα πράγματα είναι δύσκολα για το νέο δήμο,αλλά έχουν εμπιστοσύνη στο νέο τους δήμαρχο!Πιστεύουν στο καλό ,χαμογελαστό παιδί με το σπουδαίο,γι αυτούς, όνομα !Εμείς ευχόμαστε το "καλό παιδί" να είναι και ικανό,για να πάει μπροστά ο τόπος!
Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του,ο νέος δήμαρχος , τους είπε με νόημα:"Μου λέτε σιδεροκέφαλος !Ελπίζω στο τέλος, να μην θέλετε να μου σπάσετε το κεφάλι!"
 Μεγάλος απών ο Θεόδωρος Λαμπρόπουλος απο την χθεσινη ορκωμοσία.Ο δήμαρχος που δημιουργησε τον Καπποδίστρια και τον Καλλικράτη στην Κορινθία,μετά την αποτυχία του στις πρόσφατες εκλογές,ολοκλήρωσε και τον μακρύ του κύκλο στην Αυτοδιοίκηση.Ο Θεόδωρος Λαμπρόπουλος με τις πολλές νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις, παραδίδει την περιοχή του στη νέα εποχή κι εγκαταλείπει την αυτοδιοίκηση .. 
Σαν να το ήθελε η μοίρα να γίνει έτσι!Πριν απο πολλές δεκαετίες να παραλάβει το Βέλο ,ο νέος τότε Λαμπρόπουλος , απο τον πατέρα του σημερινού δημάρχου κι έπειτα απο χρόνια,να παραδώσει το δήμο στο γιο του ..
Την θέση του Θεόδωρου Λαμπρόπουλου παίρνει  ο κ.Λιάκος !
Οπωσδήποτε και για την σημερινή αντιπολίτευση ανοίγεται μια νέα εποχή!Να ευχηθούμε στο νέο δήμαρχο καλή δύναμη στο έργο του και να πραγματώσει όλες τις προσδοκίες των συνδημοτών του!