2 Νοε 2010

Επιστολή στήριξης της Νομαρχιακής συμβούλου Μαρίας Καραγιωργα στον Πέτρο Τατούλη

        Πλήρη πολιτική στήριξη πρόσφερε με σημερινή της ανακοίνωση η Νομαρχιακή Σύμβουλος Κορινθίων κα Μαρία Καράγιωργα στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» και τον Πέτρο Τατούλη.

             Σε επιστολή της που απέστειλε στον κ. Γιώργο Δέδε, η κα Καράγιωργα δηλώνει εκτός των άλλων πως ότι  « στον τόπο μας χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα κάνουν την περιφέρεια ανοικτή σε όλους τους πολίτες και που θα υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο, εμάς και τον τόπο μας. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους που προανέφερα, στηρίζω το υπερβατικό, υπερκομματικό, διαδραστικό και πρωτοπόρο εγχείρημα του Πέτρου Τατούλη. Όλοι μαζί μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα και να φτιάξουμε μια Νέα Κορινθία και μια Νέα Πελοπόννησο».
              Από τη μεριά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων κ. Γιώργος Δέδες δήλωσε τα εξής: «καλωσορίζουμε την απόφαση της κας Καράγιωργα και θα ήθελα να την ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την υποστήριξη της στο συνδυασμό μας και την εμπιστοσύνη που δείχνει στις πολιτικές επιλογές μας. Πιστεύω ότι αυτή είναι η αντίληψη που χρειαζόμαστε ώστε να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να δημιουργήσουμε την Νέα Κορινθία, τη Νέα Πελοπόννησο όπως την ονειρευόμαστε».