18 Νοε 2010

Πάει να ψωνίσει την... πρωτιά στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός!


Μία ακόμη οµάδα στην πλάτη του θέλει να βάλει απόψε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός. Η οµάδα του Ζέλιµιρ Οµπράντοβιτς τα κατάφερε ήδη µε την ΤΣΣΚΑ και την Εφες Πίλσεν, σηµειώνοντας µεγάλες σε εύρος νίκες στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκτός έδρας µε τη Βαλένθια. Η µόνη ήττα αλλά...

µε διαφορά αναστρέψιµη – εφόσον αυτό παίξει ρόλο – σηµειώθηκε στη Λιουµπλιάνα και απόψε µε αντίπαλο την Armani Jeans, οι Πράσινοι θέλουν να αφήσουν για τα καλά πίσω τους και την ιταλική οµάδα.

Η µέχρι πέρσι αναξιόπιστη οµάδα του Μπούκι, φέτος παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Με ενισχυµένη περιφέρεια και υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα (3η στη σχετική κατηγορία), η οµάδα του Τζόρτζιο Αρµάνι παραµένει αήττητη στο ιταλικό πρωτάθληµα και  πέτυχε σηµαντικές νίκες επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα αλλά και της Βαλένθια.

Η αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσµατα της οµάδας που κυριάρχησε στο ευρωπαϊκό µπάσκετ τη δεκαετία του ‘80, σε συνδυασµό µε τα προβλήµατα που «χάλασαν» τις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού, κάνουν επικίνδυνη την «έξοδο» των Πρασίνων. Οµάδα προπόνησης και προετοιµασίας αγώνων ο ΠΑΟ, χρειάζεται να βρει απόψε ρυθµό στην άµυνα και να πάρει την πολυπόθητη νίκη, αφού δεν ταξίδευσε στο Μιλάνο για να κάνει... ψώνια!