18 Νοε 2010

Σκληραίνει η κόντρα στο Ξυλόκαστρο /Δηλωση Κλαδούχου -Απάντηση Σκούρα

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία και τις καταγγελίες από τον Δ. Σκούρα κατά της δημοτικής αρχής ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος αναφέρει:
 «Είχαμε δίκιο, όταν υποστηρίζαμε, ότι....
ο ηγεμόνας του άλλου συνδυασμού είναι παλιάς κοπής κομματάρχης, παράγοντας και ρεβανσιστής. Χρησιμοποίησε κάθε μέσον και κάθε τρόπο για να αρπάξει την καρέκλα. Δεν μπορεί να καταλάβει και να παραδεχτεί ότι οι πολίτες καταδίκασαν τον «ηγεμόνα» με τις γνωστές μεθόδους και συμπεριφορές του.
Αυτές τις μεθόδους, αποκάλυψε πριν περίπου έξι μήνες και ο Θανάσης. Είπε για τον «ηγεμόνα» ότι χρησιμοποιεί «μεθόδους υποκόσμου», ότι «έχει φίλο γνωστό κατασκευαστή», ότι «ζέστανε καρέκλα έμμισθου συμβούλου» και ότι «πολώνει και διχάζει τους πολίτες». Ο επικεφαλής του άλλου συνδυασμού μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών βλέπει παντού φαντάσματα. Φαντάζεται «παράνομες μεταδημοτεύσεις», ζητά «καταμετρήσεις» κ.λ.π. Με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών που ο «ηγεμόνας», προηγείτο όλα ήταν καλά και άγια.
Προσπαθεί και μετά τις εκλογές, όπως έκανε πάντα, να διχάσει τους πολίτες, για να ικανοποιήσει τα προσωπικά του συμφέροντα. Τελικά απέδειξε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τόπος και οι πολίτες. Ότι έκανε σε αυτές τις εκλογές το έκανε για να χάσει ο Αντώνης και να αρπάξει την καρέκλα.
Δεν μπορεί να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών».
Η απάντηση Σκούρα
Η απάντηση από τον Δ. Σκούρα είναι η εξής:
«Κύριε Αντώνη Κλαδούχο Δήμαρχε Ξυλοκάστρου,  έλαβα γνώση της ανακοίνωσης που εκδώσατε και διανείματε σε όλα τα Κορινθιακά ΜΜΕ, blogs του διαδικτύου και στην επίσημη ιστοσελίδα σας της «Κίνησης Πολιτών» (http://www.kinisi-politon.gr/).
Η ανακοίνωση σας αυτή, είναι εξόχως άδικη – συκοφαντική και προσβλητική κατά του προσώπου μου με ολοφάνερη την πρόθεσή σας να προβείτε σε δημόσια διαπόμπευση της προσωπικότητάς μου,  της τιμής και της υπόληψής μου.
Κύριε Αντώνη Κλαδούχο ως εδώ και μη παρέκει.
Με την βεβαιότητα ότι γνωρίζετε την εντιμότητά μου, έχετε άλλωστε στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια με πολύ κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό μου, απαιτώ να ζητήσετε άμεσα συγνώμη δημόσια για την απαράδεκτη δήλωσή σας, να την δημοσιεύσετε στα ίδια ΜΜΕ και blogs που την διαβιβάσατε και ακόμα να την κοινοποιήσετε άμεσα εντός της 18ης Νοεμβρίου σε εμένα, με πρωτότυπο έγγραφο και υπογραφή σας. Επιφυλασσόμενος παντός νόμιμου δικαιώματός μου».