18 Νοε 2010

Τα στελέχη της Ντόρας και το ανύπαρκτο "background" ,σύμφωνα με το πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθιας



Υπ' ατμόν ,όσο κι αν δεν το ομολογούν τα στελέχη  ,βρίσκεται η ΝΔ .με αφορμή την διακήρυξη αρχών του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Υπ ατμόν ,όσο κι αν δεν το παραδέχετα,ι βρίσκεται και η ΝΟΔΕ Κορινθίας ,αφού ο πυρήνας της Μπακογιάννη είναι ιδαίτερα πυκνός ,λένε οι πληροφορίες.

Τι να πει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ τέτοιες ώρες ; Μας απαντά, πως δεν έχουν το "μπαγκράουντ " τα στελέχη της κυρίας Μπακογιάννη και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τι θα κάνει..ΟΚ !Το πιστέψαμε τώρα ,αγαπητέ μου πρόεδρε ..Κι ο κλεφτοπόλεμος τούτες τις ώρες τι είναι; 
Εκτός αν εννοείτε τα στελέχη που πήγαν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια στις προσφατες εκλογές και πλέον εκτιμάτε πως εγκαταλείφθηκε αυτομάτως το περίφημο "μπαγκράουντ" τους..
Με δυο λόγια,ο πρόεδρος  μιλά για εκείνους που έφυγαν ήδη και ευθαρσώς ,αλλά όχι αδικαιολογήτωςσε κάποιες περιπτώσεις , στις πρόσφατες εκλογές..
Τι θα κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτούς λοιπόν; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα..Κάτσε να δούμε και τους κραδασμούς που θα φέρει η Μπακογιάννη,συλλογάται η κορυφή..Γιατί νομίζετε άλλωστε πως ξέχασε γρήγορα ο γραμματέας Ανδρέας Λυκουρεντζος ,αυτό που είχε πει για διαγραφές εν τω μέσω εκλογών ..Ξέρετε πόσο επικοινωνιακό λάθος θα ήταν αυτό; όχι το να διαγράφει το κόμμα  ,αλλά να αναφέρει τον αριθμό των διαγραφέντων σε όλη την επικρατεια..Εφιαλτικό θα έλεγα!Θα συγκέντρωνε ποσοστά μικρού κόμματος!