15 Ιουλ 2011

Ανοιξε η πόρτα


Η ολοκλήρωση των τυπικών, που είναι απαραίτητα σε τέτοιες μεταγραφές και η ανακοίνωση της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο απομένουν, για να αποτελέσει επίσημα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό ο Ντρου Νίκολας.
Ωστόσο, η ανησυχία που επικρατεί μετά την εξέλιξη στην περίπτωση του...
αμερικανού σουτέρ, προσδιορίζεται στην αβεβαιότητα για το τι θα επακολουθήσει.

Αλλωστε, η εκπεφρασμένη επισήμως θέληση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 2012, μοιάζει με... ημερομηνία λήξης της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ωστόσο, με την «αποψίλωση» που φαίνεται ότι πλέον επιχειρείται στον Παναθηναϊκό με την αποχώρηση του Νίκολας, ο κίνδυνος για το φινάλε της χρυσής εποχής μοιάζει να πλησιάζει πιο κοντά στον ορίζοντα...

Και φυσικά πρωτίστως συνδυάζεται με την παρουσία του «αρχιτέκτονα» της ομάδας τα τελευταία 12 χρόνια Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για τον οποίο, πλέον, υπάρχουν έντονες φήμες, ότι προβληματίζεται για την κατάσταση μέχρι και ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραιτηθεί!
Ο Σέρβος αποφεύγει να τοποθετηθεί και αυτό εντείνει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ενώ παραμένει στο Βελιγράδι παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Μέχρι να δώσει «δείγματα ζωής», μέχρι να εκφράσει την άποψή του για την κατάσταση και τα δεδομένα που προκύπτουν, η αβεβαιότητα θα εξακολουθεί να υπάρχει.
Ισως πάλι ο Ομπράντοβιτς περιμένει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των περικοπών, να διαπιστώσει πόσοι και ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα, πόσοι θα πρέπει να αποκτηθούν και με ποιο μπάτζετ για να πάρει θέση. Το ίδιο πάντως κάνουν όλοι όσοι παρακολουθούν τον πρωταθλητή Ευρώπης, αφού όπως φαίνεται στο σχέδιο των Πρασίνων δεν υπάρχει μόνο ο Ντρου Νίκολας.
Ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει με την Αρμάνι Μιλάνο, ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό και πλέον περιμένει τα τυπικό της διαδικασίας για να παραμείνει συμπαίκτης του Αντώνη Φώτση, σε άλλη όμως ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναζητείται τρόπος για να απαλλαγούν οι Πράσινοι ίσως και από δύο ακόμη συμβόλαια. Οι υποψήφιοι φέρεται να είναι οι Τέπιτς, Μάριτς και Σάτο, από τους οποίους πιθανότατα εξαρτάται και το τι μέλλει γενέσθαι με τους ελεύθερους πλέον Τσαρτσαρή, Περπέρογλου. .

Υστερα από όλα αυτά γίνεται αντιληπτό, ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στο δύσκολο έργο που επιχειρεί ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποκτήσει ρόστερ που θα είναι σύμφωνο με το μπάτζετ που έχει οριστεί από τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο και θα δημιουργεί ανταγωνιστική ομάδα.

 ΠΗΓΗ: tanea.gr