30 Νοε 2010

Κάτι έχω να σου πω!


dalida ' s comments 

Παρατηρήστε με προσοχή τα πρόσωπα των Ταγαρά – Δέδε στην φωτογραφία από την πρόσφατη συνάντησή τους… θα καταλάβετε πως άλλα είπαν τα χείλη, εκείνα που έπρεπε να ειπωθούν, και άλλα είπαν τα πρόσωπα! Τεντωμένα και χωρίς να σκάει κανένα χαμόγελο πουθενά! Τι κι αν ειπώθηκαν λόγια συνεργασίας και αβρότητες,.....
η γλώσσα του σώματος δεν είναι δυνατόν να σιωπήσει….

 Ναι θα ήταν άδικο! Να παραιτηθεί ο Κόλλιας και βουλευτής να βγει ο Παπαληγούρας και όχι ο Μάρκελος! Αν συνέβαινε ο Παπαληγούρας, μέγας και τρανός, και μόνο από ευθιξία θα έπρεπε να παραιτηθεί διότι ο κορινθιακός λαός τον τιμώρησε δίνοντας του μόλις 224 ψήφους παραπάνω απ ότι στον Στυλιανό. Η τιμωρία ήταν για όσα έταξε και δεν έκανε και κατά την άποψή μου δικαίως πήγε σπίτι του… από σπόντα να ξαναγίνει βουλευτής θα ήταν άδικο!!!!! Λέτε να είχε την ευθιξία; Ή μήπως το κορδελάκι με την εξουσία δεν είναι εν τέλει και τόσο εύκολο να κοπεί; Πάντως η ως τώρα στάση του δείχνει πως οι χαιρετούρες και οι παρουσίες ήταν μονάχα όταν ήταν στα πράγματα, ενώ ο Στέλιος ακόμα προσπαθεί , ακόμα παλεύει, ακόμα είναι εδώ… δεν τον εξαφανίζει η ήττα και… έχει υποστεί πολλές!

Διαβάζω τα σχόλια για την συμπεριφορά Γκιώνη απέναντι στην εκλογική ήττα. Πήρε λέι τη μηχανή του και πήγε μια εβδομάδα εκδρομή μαζί με άλλους μηχανόβιους , κάτι που βέβαια δεν το έκανε πρώτη φορά! Δεν πρόκειται λοιπόν για φυγή κύριοι κύριοι αλλά για… αφασία! Όπως πήγαινε σαν ήταν δήμαρχος έτσι πήγε και όταν ο λαός του είπε «τράβα σπίτι σου»… ο άνθρωπος δεν άλλαξε πρόγραμμα! Άλλωστε έβαλε στο βιογραφικό του ένα δημαρχιλίκι , γκρεμίζοντας μην ξεχνάμε τον κραταιό και για πολλούς αλαζόνα , Παύλου!