3 Μαρ 2011

Ο αποκριάτικος χορός του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου


Όλοι ήταν παρόντες στο αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου. Τείνει να γίνει πια παράδοση στην πόλη μιας και πραγματοποιήθηκε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Μέλη του Ν. Ο. Κιάτου, μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές του και πολλοί πολλοί φίλοι.. συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Barrio Nuevo και ξεφάντωσαν σε ένα αποκριάτικο πάρτι γεμάτο κέφι και ζωντάνια.
Μικροί και μεγάλοι άφησαν τη φαντασία τους να λειτουργήσει και έτσι ο χώρος γέμισε με πειρατές, χίππις, ρεμπέτες, τσιγγάνες και τσιγγάνους, γιατρίντες, ντίσκο girls, γοητευτικές σπανιόλες και ταυρομάχους, προκλητικές κυρίες, Ναπολέοντες, αρχαίους σοφούς, αλλά και έναν αεικίνητο οικοδεσπότη σκύλο.
Στην πρόσκληση του Ομίλου ανταποκρίθηκαν και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Λεονάρδος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τσιάνος αλλά και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος.
 


Όλοι οι παρευρισκόμενοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και η βραδιά κύλισε με χορό και κέφι ως το πρωί. Ήταν μια ευκαιρία να ξανασυναντηθούν όλοι, και να ανταλλάξουν ιδέες εν όψει μάλιστα των ιστιοπλοϊκών εξορμήσεων της άνοιξης και του καλοκαιριού.
Ο φιλόξενος χώρος του Barrio Nuevo αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για ένα γλέντι με χιούμορ, πειράγματα και άφθονο γέλιο που προκαλούσαν οι ευρηματικές μεταμφιέσεις και η καλή διάθεση όλων. Άλλωστε οι Απόκριες προστάζουν «φυγή» από την πραγματικότητα και έξοδο από τη ρουτίνα.
Το φινάλε της βραδιάς απρόσμενο λόγω της γενικής διακοπής ρεύματος, κανείς όμως δεν πτοήθηκε αφού το αναμμένο τζάκι αποδείχθηκε τέλειο σημείο για τραγούδι με συνοδεία ένα μπουζούκι ως αργά.
Χαρούμενοι και ικανοποιημένοι διοργανωτές και φίλοι του Ν.Ο. Κιάτου ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου !