10 Μαρ 2011

36 κόκκινες κάρτες σε έναν αγώνα


Άδοξη κατάληξη είχε ο καυγάς που ξέσπασε εντός του αγωνιστικού χώρου ανάμεσα στους παίχτες των ποδοσφαιρικών ομάδων Claypole και Victoriano Arenas κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα της 5ης εθνικής κατηγορίας στην... Αργεντινή. Ήδη από την αρχή του παιχνιδιού δεν έλειπαν οι αψιμαχίες και οι μικροσυμπλοκές. Ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης όταν, με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων παράτησαν τη μπάλα και άρχισαν μαζικά τα... τζαρτζαρίσματα.

Σε μια προσπάθεια να καταστείλει τα πνεύματα και δεδομένου ότι η αστυνομία ήταν απούσα, ο διαιτητής Ντάμιαν Ρουμπίνο άρχισε να μοιράζει κόκκινες κάρτες σε όλους όσοι πατούσαν το χορτάρι.  
Το τέλος του αγώνα (ή μάλλον της μάχης) τον βρήκε να έχει αποβάλει συνολικά 36 άτομα (τις δύο εντεκάδες, τους αναπληρωματικούς, τους προπονητές καθώς και μερικούς τεχνικούς).

Εάν όλα αυτά σας φέρνουν στο νου σκηνές του πρόσφατου ελληνικού ποδοσφαιρικού παρελθόντος, περιμένετε να ακούσετε και τις δηλώσεις του μάνατζερ της Victoriano ο οποίος μετά το παιχνίδι, χαρακτήρισε την αντίδραση του διαιτητή «υπερβολική» και «σαστισμένη». Να σημειωθεί πως ο ίδιος μάνατζερ, λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στα γεγονότα, είχε δηλώσει πως «φοβήθηκε για τη ζωή του».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr