21 Μαρ 2011

Όνειρο ήταν και πάει... ΠΑΟ Ρούφ - Κόρινθος 1 - 0



Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ, 1 - 0, γνώρισε η Κόρινθος αυτή την φορά από τον ΠΑΟ Ρούφ εκτός έδρας. Η ομάδα της Κορίνθου μετά από αυτή την ήττα αφήνει πίσω της το όνειρο για άνοδο στη football league αφού αν και μαθηματικά όλα είναι ανοιχτά ακόμα δύσκολα θα προλάβει το τρένο των play off, και βέβαια την πρώτη θέση την έχουμε ξεχάσει ήδη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε..
με τους "Κορίνθιους" να προσπαθούν να πετύχουν από νωρίς το γκολ που θα τους απέβαλε άνγχος με το Δημητριάδη (ο οποίος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τελικά) να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 14' να προηγηθεί. Μετά το ημίωρο του πρώτου μέρους η ομάδα του Ρουφ ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας και αυτή κάποιες καλές ευκαιρίες να προηγηθεί χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Έτσι λοιπόν το πρώτο ημίχρονο έληξε 0 - 0 με την Κόρινθο να έχει ελαφρός την υπεροχή με την οποία όπως όλα έδειχναν θα έφευγε με βαθμό ή βαθμούς από το Ρουφ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Κόρινθο να πιέζει και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από νωρίς στις οποίες όμως απάντησε ο ΠΑΟ Ρουφ. Το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο και φαινόταν ότι ο αγώνας θα κρινόταν στο γκολ. Παρόλα αυτά το γκολ έμελλε να το πετύχει η ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ στο 63' όταν ο Κοζανίδης με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ. Από εκεί και έπειτα η Κόρινθος προσπάθησε να απαντήσει με σημαντικότερη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα από την στιγμή που δέχτηκε το γκολ όταν η προσπάθεια του Πέτρου Δημητριάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την Κόρινθο η οποία δύσκολα θα προλάβει τα μπαράζ για να διεκδικήσει μέσω αυτών την άνοδο ενώ όλη η φίλαθλοι Κορινθία αναμένει εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Το θετικό για την ομάδα του Ισθμού είναι πως την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και θα πάρει τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα αφού η Αγία Παρασκευή έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Μπαρμπούδης (66' Κρητικός), Χαλιμούρδας, Γρομητσάρης, Κοκολάκης, Σίμος, Πέτρου, Καφές (54' Κοζανίδης), Γιαννιτσανάκης, Καπουράνης (85' λ.τ. Σαπαλίδης), Μιχέλης.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Χουστουλάκης, Φραγκάκης, Σπυρόπουλος, Μαντάς (65' Σ. Παππάς), Παπαευθυμίου, Μαρίνος (60' Καφαντάρης), Μπιτσάκος (65' Αράπογλου), Τσουλάκος, Δημητριάδης, Ζάρκος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σ. Σταθόπουλος, με βοηθούς τους Μ. Δημόπουλο και Τ. Σταμάτη.
Κίτρινες: 7' Σίμος, 41' Κοκολάκης, 64' Καπουράνης, 89' Σαπαλίδης - 2' Μαντάς, 9' Ζάρκος, 72' Δημητριάδης, 93' Τσουλάκος.


Ο τεχνικός της Κορίνθου αναλαμβάνει την ευθύνη για την 4 κακή εμφάνηση της ομάδας!

Ο τεχνικός της Κορίνθου, μετά το τέλος του αγώνα, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Kορινθου και φαίνεται ότι η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνσή του έχει ξεκινήσει.
«Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι όλοι. Τις 4 τελευταίες αγωνιστικές, η χειρότερη ομάδα είναι η Κόρινθος», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρμπανάς και συνέχισε:
«Την ευθύνη την έχει ο προπονητής για αυτήν την εικόνα που παρουσιάζουμε. Η Κόρινθος είναι ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Συγχαρητήρια στο Ρουφ».
Α.Σ