12 Ιαν 2011

Ελεύθερος αφέθηκε ο Απ. Γκλέτσος


Στο γραφείο του εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκε το μεσημέρι ο Απόστολος Γκλέτσος, αφού πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο. Ο δήμαρχος Στυλίδας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμη για τις 6 Απριλίου του 2011.
Ο Απ. Γκλέτσος συνελήφθη το μεσημέρι της

Τρίτης ύστερα από έγκλιση της εταιρείας που εκμεταλλεύεται το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Μαλιακός-Κλειδί, επειδή αφαίρεσε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα, προκειμένου να διέρχονται από παράπλευρο δρόμο οι κάτοικοι της Πελασγίας, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα τοπικά διόδια και να καταβάλουν το αντίστοιχο τέλος.

Οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμφθηκε είναι διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβιάσεις άρθρων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

"Ο αγώνας συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει αν δεν δικαιωθούμε πλήρως" φώναξε με μια ντουντούκα από την σκάλα του δικαστικού μεγάρου ο Απ. Γκλέτσος. Απευθύνθηκε στους εκατοντάδες πολίτες που τον περίμεναν, φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα "Απόστολε προχώρα γκρέμισε τα όλα".

Στη συνέχεια ο δήμαρχος με τους πολίτες κατευθύνθηκε προς τα διόδια Πελασγίας προκειμένου να περιφρουρήσουν τη δίοδο που άνοιξαν και να αποτρέψουν την εταιρεία να την ξανακλείσει.

"Αν η εταιρεία αποφασίσει να ανατοποθετήσει τα κιγκλιδώματα τότε ο δήμος Στυλίδας θα προχωρήσει εκείνος σε μηνύσεις και αγωγές", δήλωσε ο Απ. Γκλέτσος.