21 Αυγ 2011

Παρών ο Αντώνης Σαμαράς στον γάμο του συνεργάτη του Δ. Πτωχού στο Costa Navarino της Πύλου -Απόντες οι βουλευτές Μεσσηνίας


Μέχρι αργά χθες το βράδυ κράτησε το γλέντι στο γάμο του Δημήτρη Πτωχού, συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος υποδέχθηκε περί τους 700 καλεσμένους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Costa Navarino στην Πύλο. Παρόντα ήταν πολλά πρώην στελέχη της ΟΝΝΕΔ, καθώς ο...
γαλάζιος γαμπρός στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ηγετικό στέλεχος της Νεολαίας της ΝΔ (διετέλεσε γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΔΑΠ και υπεύθυνος προβολής και ενημέρωσης της ΟΝΝΕΔ).

Το Μεσσήνιο γαλάζιο πολιτικό στέλεχος -εκτός απο τον Αντώνη Σαμαρά που ήταν εκεί - τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ Βασιλική Τζότζολα, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Νότης Μηταράκης, αλλά και ο Μανούσος Βολουδάκης. Εξάλλου, ο Δημήτρης Πτωχός ασκεί καθήκοντα αναπληρωτή Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών στη Συγγρού, με γραμματέα τον πρώην βουλευτή Χανίων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Εντύπωση προκάλεσε ότι δεν παραβρέθηκε κανένας βουλευτής της ΝΔ. Αντίθετα παρέστησαν πολλοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης της Μεσσηνίας, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας, ο πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ.Δράκος, αλλά και ο αναπλ. τομεάρχης αυτοδιοίκησης της ΝΔ και πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

parapolitika.gr