21 Αυγ 2011

Κορινθία: Μπαράζ ληστειών από ομάδα αλλοδαπών διαρρηκτών


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες από το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου Κορινθίας, έντεκα περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν από τα μέσα Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου, σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής την ώρα...
που οι ιδιοκτήτες τους κοιμόνταν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις κλοπές έκανε μια ομάδα αλλοδαπών και συγκεκριμένα, ένας 32χρονος κι ένας 30χρονος Ρουμάνος καθώς και μια 30χρονη Ιταλίδα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία διακεκριμένες κλοπές.

Συνολικά, από την δράση τους, αφαιρέθηκε το συνολικό ποσό των 3.630 ευρώ περίπου, πολύτιμα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, και σε δύο περιπτώσεις αφαίρεσαν οχήματα των ιδιοκτητών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή τους, σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 2.195 ευρώ, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν κλέψει στις 7 Αυγούστου από τον Άσσο Κορινθίας.