10 Μαΐ 2011

Π. Γιαννακόπουλος: Έχουμε κουραστεί, μπορεί να δώσουμε τον Παναθηναϊκό!


Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου, ο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο, να αποχωρήσουν άμεσα από... τα ηνία της ομάδας.

Μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM ο κ.Γιαννακόπουλος έδειξε κουρασμένος από τα 40 χρόνια παρουσίας του στη θέση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε".

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν ενδιαφερόμενο και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι αν γίνει μεταβίβαση θα γίνει σε κάποιον που αγαπάει την ομάδα και που θα συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα σε επιτυχίες ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες απ’ ότι ο ίδιος και ο αδερφός του Θανάσης.
Διαβεβαίωσε, όμως, τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως "αν συνεχίσουμε, θα είναι μια μεγάλη μέρα και η επόμενη μέρα".

Από κει και πέρα έβγαλε το καπέλο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην αξία και τη φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήταν μεγάλη επιτυχία του κόουτς και των παλικαριών του. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρώτα στον Παναθηναϊκό, στον προπονητή και τους παίκτες. Ήταν μεγάλη επιτυχία".


Λίγο αργότερα και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε μιλώντας στον Sentra 103,3 ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα χρόνια που προσφέρουν τις υπηρεσίες του, αυτός και ο αδερφός του Παύλος, στον Παναθηναϊκό και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της αποχώρησης.

ΠΗΓΗ: enet.gr