11 Απρ 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα μίνι αγοριών και κοριτσιών στο Λουτράκι


Ο Ποσειδών Λουτρακίου ευχαριστεί την Τ.Ε. Ν/Α ΠΕΛ/ΣΟΥ για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος μίνι αγοριών και κοριτσιών που έληξε χθες στο Λουτράκι...Ο προπονητής του Ποσειδώνα Τούρκια.
Γιώργος ευχαρίστησε την επιτροπή και τους προπονητές των άλλων ομάδων και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη για την συνέχεια.

Ο αγώνας του σωματείου στην περιοχή μας για να αναδείξει το άθλημα αλλά και να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν στον αθλητισμό μέσω της χειροσφαίρισης είναι πολύ μεγάλος.

Οι γονείς και τα παιδιά δίνουν μέσα απο την δική τους καθημερινότητα έναν μεγάλο αγώνα για να είναι συνεπή και να δίνουν κανονικά παρόν στις προπονήσεις της ομάδα μας.

Καθημερινά έρχονται στο τμήμα μας νέα παιδιά. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογός μας οργανώνει για πρώτη φορά στο Λουτράκι το πρώτο τουρνουά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας με την συμμετοχή 450 μαθητών σε δύο ημέρες.

Απο εκεί ελπίζουμε να γνωρίσουν ακόμη περισσότερα παιδιά το άθλημά μας και να έρθουν την οικογένειά μας για υψηλές διακρίσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ποσειδώνα που μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε, τον υπεύθυνο του τμήματος Κο Τυφτικίδη Λάζαρο και τον έφορο του τμήματος Κο Παλαιολόγο.

Συγχαρητήρια και πάλι στον Κο Τοντόροβιτς για την υποστήριξη και την βοήθεια του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.