11 Απρ 2011

Επίσκεψη του Γιώργου Δέδε στον σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόχας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γεώργιος Δέδες, την Παρασκευή 8/4/2011, μετά από πρόσκληση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βόχας, παρευρέθη στο Ζευγολατιό και παρακολούθησε την προπόνηση.. στο πινγκ πονγκ δεκάδων παιδιών, ηλικίας οκτώ έως δεκαπέντε ετών. Η ομάδα του πινγκ πονγκ του Ζευγολατιού έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις σε περιφερειακούς και πανελλαδικούς αγώνες.
Ο κ. Δέδες, αφού συνεχάρη τα παιδιά για τις επιδόσεις τους, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Άγγελο Σιαπκαρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου εξέτασαν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Συλλόγου.
Ο κ. Δέδες εξήρε το ενδιαφέρον και την προσφορά του Διοικητικού Συμβουλίου, που δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να συμμετέχουν σε συλλογικά αθλήματα, τα οποία τιμούν την περιοχή αλλά και την Κορινθία γενικότερα. «Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας», επισήμανε ο κ. Δέδες, «θα είναι αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες».