9 Μαρ 2011

Απάντηση του Απόστολου Παπαφωτίου σε δημοσίευμα ιστοσελίδας ..


Πιθανότατα κάποιος ή κάποιοι έχουν παραπλανήσει τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας “Diogenis – press” σχετικά με την αυριανή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, με τιμώμενο πρόσωπο το γνωστό σκηνοθέτη κ. Γιάννη Σμαραγδή. Και αυτό γιατί η πρόσκληση που εστάλη... προς όλα τα Μ.Μ.Ε. με απλά και ξεκάθαρα λόγια αναφέρεται σε εκδήλωση πολιτισμού. Με τεράστια δε γράμματα που ουδείς μπορεί να μπερδέψει αναφέρεται το όνομα του κ. Απόστολου Παπαφωτίου ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού. Σε κανένα σημείο της πρόσκλησης δεν αναφέρεται ο κ. Παπαφωτίου ως Αντιπεριφερειάρχης Εκπαίδευσης. Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και δεν χρήζουν σχολιασμού.

Για να λυθούν όλα τα ερωτήματα σας, σας αποστέλλουμε για δεύτερη φορά την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Παρακαλώ να αναρτηθεί ως έχει.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Βιομηχανίας & Πολιτισμού
Απόστολος Ε. Παπαφωτίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Κορινθίας σας προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση για τον διακεκριμένο Έλληνα δημιουργό Γιάννη Σμαραγδή, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 και ώρα 8.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, οδός Δαμασκηνού και Κολοκοτρώνη.

Ο σκηνοθέτης θα προλογίσει την ταινία του “El Greco” και το οδοιπορικό της στον κόσμο. Η κα Ελένη Σμαραγδή θα παρουσιάσει το λεύκωμα της για την ταινία.


Ο Περιφερειάρχης
Πέτρος Τατούλης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού                                                   
      Απόστολος Παπαφωτίου                                                                 

Ο διευθυντήςΒ/θμιας εκπαίδευσης 

Κωμαϊτης Χριστόφας