29 Μαρ 2011

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος μιλά για την επόμενη ημέρα


Για την επόμενη ημέρα και στην περίπτωση που η Κόρινθος δεν καταφέρει την άνοδο μίλησε στο onsports ο Σωτήρης Μαυρονάσιος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μαυρονάσιο στο onsports:Για τη συνάντηση που είχε με τους..
Αρχοντάκη, Παυλίδη και Ψυχογιόπουλο: «Τους καταθέσαμε την πρότασή μας και περιμένουμε την απάντησή τους. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντέξουμε οικονομικά ορισμένα συμβόλαια και για αυτό το λόγο αναζητούμε τη χρυσή τομή για να μην έχει κανένας πρόβλημα. Καταθέσαμε αυτήν την πρόταση στους παίκτες για καθαρά οικονομικούς και όχι αγωνιστικούς λόγους».
Για το εάν θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο και με άλλους παίκτες: «Δε νομίζω, διότι τα υπόλοιπα συμβόλαια είναι προσιτά. Δεν θα διαλύσουμε την ομάδα. Σε περίπτωση που δεν πανηγυρίσουμε την άνοδο, τότε θα καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και θα κοιτάξουμε να προγραμματίσουμε τη νέα σεζόν»!
Για την κατάσταση που επικρατεί στις περισσότερες ομάδες: «Σε αυτή τη φάση που είμαστε, όλοι έχουμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Οι παίκτες καλό είναι να μην έχουν μόνο το οικονομικό κίνητρο στο μυαλό τους. Εμείς χάσαμε όλη τη χρονιά, αν δεν καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι χάνουμε».

Πηγή: www.onsports.gr