25 Νοε 2010

Ποιοι την έχουν "στημένη" στον Κώστα Κόλλια;


Η ΝΔ διέρχεται περίοδο βαθιάς εσωστρέφειας ,μετά και την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη ..Τα στελέχη κοιτούν με καχυποψία τους συναγωνιστές και ομοιδεάτες τους κι όλοι κυνηγούν τους αόρατους εχθρούς..
Στην Κορινθία δε, που ο πυρήνας της Μπακογιάννη είναι ιδιαίτερα πυκνός και διεξάγεται εσωτερικός πόλεμος....Στο νομό ,βεβαίως, ταλανίζεται το κόμμα και απο την υπόθεση του Κώστα Κόλλια και οι προσπάθειες να λάβει διαστάσεις η παραίτηση Μήλιου ,για να επικεντρωθεί αλλού το ενδιαφέρον απέβησαν άκαρπες. ..
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ,πως και στις  δηλώσεις του ο βουλευτής ,πέραν του Αλέξανδρου Πνευματικού ,μίλησε για κάποιους που επιδιώκουν την πολιτκή του εξόντωση.Και σίγουρα δεν αναφερόταν σε ανθρώπους του αντίπαλου κομματικού στρατοπέδου.
Εντύπωση προκαλεί ,απο τις συζητήσεις που ακολούθησαν ,πως πολλοί ομοιδεάτες του βουλευτή, δεν θεώρησαν ικανοποιητικές τις απαντήσεις του στην υπόθεση της συζύγου του ,λέγοντας πως είναι βαθύτατα εκτεθειμένος ...
Γενικά ο κύριος Κόλλιας το τελευταίο διάστημα προκάλεσε  ,ως φαίνεται, με την ενεργή συμμετοχή του στις επιλογές των υποψηφίων δημάρχων ,αλλά και με την εμπλοκή του στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου..Στελέχη βγήκαν ανοιχτά να τον κατηγορήσουν γι αυτό ,χαρακτηριζοντάς τον ως υπαίτιο του εκλογικού αποτελέσματος στο νομό ,όπου η ΝΔ χρεώνεται βαριές ήττες.
 Η αλήθεια είναι πως το διάστημα εκείνο ο βουλευτής ,ως ο μοναδικός στο νομό ,χωρίς την βαριά ανάσα Παπαληγούρα και την απουσία της Αθηνάς Κόρκα ,πίστεψε ενδεχομένως πως είναι ο κυρίαρχος στις αποφάσεις σε επίπεδο νομού .Πίστεψε ,το σοβαρότερο ,πως θα μπορούσε ο ίδιος να διαμορφώσει κλίμα τέτοιο ,ώτσε να αναδείξει τις προσωπικές του επιλογές. Το κατάφερε κομματικά ,δεν επιβραβεύθηκε εκλογικά.
Τον κύριο Κόλλια όμως τον έιχαν στο στόχαστρο και στην εποχή που γίνονταν οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για τον Καλλικράτη και η κατανομή των δήμων στο νομό. Και εκεί ο βουλευτής είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ κάποιων περιοχών ,δημιουργώντας μεγάλη δυσαρέσκεια,γεγονός που τον έμπλεξε αρκετά κι αναγκάσθηκε κάποιες στιγμές , να ανασκευάσει τα λεγόμενα του.Κατηγορήθηκε επίσης και γι αυτό.
Έτσι ,την τελευταία χρονιά δημιουργησε πολλούς εχθρούς..
Κάποιοι απο αυτούς ποντάρουν στην πρόσφατη του περιπέτεια ,λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ήρθε η ώρα του Στέλιου Μάρκελου,!Θεωρώντας ,δηλαδή, δεδομένο πως θα αναγκαστεί στο τέλος να παραιτηθεί!