25 Νοε 2010

Προκήρυξη των «Πυρήνων της Φωτιάς» για τα δέματα-βόμβες και τους συλληφθέντες



Κείμενο - προκήρυξη με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ταχυδρόμηση των δεμάτων-βομβών στις αρχές Νοεμβρίου στις πρεσβείες, απέστειλαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Παράλληλα, εν όψει τη δίκης των κατηγορουμένων για....

συμμετοχή στην εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση, την 17η Ιανουαρίου, απεστάλει και δεύτερο κείμενο, το οποίο τιτλοφορείται «κάλεσμα αλληλεγγύης στους αντάρτες της Ε.Ο. Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιά».Και τα δύο κείμενα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα indymedia.

Στο κείμενο για την ανάληψη ευθύνης της αποστολής των δεμάτων-βόμβες, ο συντάκτης του εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξή του σε όλες τις αντάρτικες ομάδες και «αιχμαλώτων επαναστατών» στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικότερα, αναλαμβάνει την ευθύνη για τις αποστολές δεμάτων βομβών στις πρεσβείες : Βελγίου, Μεξικού, Χιλής, Γερμανίας, Γαλλίας, Ελβετίας, Βουλγαρίας ,Ρωσίας και για αυτά στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, στον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί ,στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, στην διεύθυνση της Eurojust και στα γραφεία της Europol.

Στο κείμενο κάλεσμα αλληλεγγύης εν όψει της δίκης, το οποίο τιτλοφορείται «Διεθνές επαναστατικό μέτωπο», ο συντάκτης του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «άλλος ένας λόγος της δράσης μας, μέσω της μαζικής αποστολής εμπρηστικών δεμάτων σε πρεσβείες και Ευρωπαίους ηγέτες, ήταν για να πραγματοποιήσουμε ένα διεθνές κάλεσμα».

Επίσης, αναφέρει «καλούμε λοιπόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, από την Ευρώπη μέχρι την Λατινική Αμερική, για την ενίσχυση του επαναστατικού πολέμου», ότι «οργανωνόμαστε διεθνώς και σημαδεύουμε τον εχθρό» και ότι «ανυπομονούμε να δούμε τα ανατρεπτικά στοιχεία να πλημμυρίζουν τους δρόμους και τις αντάρτικες ομάδες να χτυπούν ξανά και ξανά».