1 Νοε 2010

Αισόδοξα δηλώνουν τα επιτελεία των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχων στην Κορινθία-


Ικανοποιημένο το επιτελείο Τατούλη στην Κορίνθια ..Η κεντρική ομιλία στο Κιάτο πηγε ικανοποιητικά και στο Βέλο εξαιρετικά καλά(συμφωνα πάντα με τις διαπιστώσεις των επιτελαρχων)..Στο Λουτράκι λένε πως τα πήγαν καλύτερα απο τον αντίπαλο!!
Πληροφορίες επιμένουν για τον αντίπαλο συνδυασμό,  πως δεν πραγματοποιηθηκε ούτε ομιλία λόγω έλλειψης ακροατηρίου..Παρακαλώ τους απανταχού ανταποκριτές του jenny' s world να κάνουν τις διασταυρώσεις..
Αύριο πάντως βάλτε στην ατζέντα σας, εσείς που επιθυμείτε να παρατηρήσετε απο κοντά τα πράγματα ,την κεντρική ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Κόρινθο στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιου ..
Με ρωτάτε εαν πράγματι ο Δημήτρης Δράκος και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Ταγαράς πάει τόσο άσχημα όσο διαδίδουν οι αντίπαλοι..Θα σας απαντήσω πως ο Ταγαράς δηλώνει παρα πολύ αισιόδοξος..Πως ξέρει απόλυτα σε ποια μέρη δυσκολεύεται και γιατί και ποια η αποδοχή του στον κόσμο..Εκείνο που αντιμάχεται ο Ταγαράς σε τούτη την εκλογική συγκυρία δεν είναι το ΠΑΣΟΚ ,είναι το κρυφό και πολύ δυνατό "Ντορικό μπλογκ" που δρα υπογείως  στην Κορινθία.