14 Οκτ 2010

Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για την οικονομία



Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία και κυρίως στον αναπτυξιακό τομέα εξαπέλυσε, από τον Ασπρόπυργο, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη δυτική Αττική, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κικίλια, σημειώνοντας πως η Ν.Δ. έχει καταθέσει συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.
"Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της οικονομικής ασφυξίας και είναι αδιανόητο σήμερα που στενάζει ο κόσμος κάποια σχέδια της κυβέρνησης να παραμένουν στα συρτάρια των υπουργών" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται ανάσες ανάπτυξης και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της ανάπτυξης.

"Δεν μπορεί να είναι σε όλα αρνητική αυτή η κυβέρνηση", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να μην γίνονται πράγματα που δεν έχουν κόστος".

"Είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επαναφέροντας το δίλημμα των εκλογών του Νοεμβρίου, εκφράζοντας για πρώτη φορά δημόσια την έκκληση να μην υπάρξει αποχή.

'Εάν υπάρξει αποχή στις εκλογές του Νοεμβρίου ή οι πολίτες επιλέξουν υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ τότε θα ακολουθήσουν πιο σκληρά μέτρα γιατί η κυβέρνηση θα ερμηνεύσει είτε την αποχή είτε την επιλογή των υποψηφίων της ως 'χειροκρότημα'" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανεργία, στην εγκληματικότητα και στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αναγνώρισε ότι έχουν γίνει λάθη, κάνοντας λόγο "για ιστορία λαθών πέρα και πάνω από κυβερνήσεις".

Ο αρχηγός της Ν.Δ. θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην Αττική και στον νομό Θεσσαλίας.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ on-line