14 Οκτ 2010

Ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Π.Μπεγλίτης στα εγκαίνια της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, παρευρέθη, σήμερα, στα εγκαίνια της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη Ελπίδα»,  με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια....
Μετά το τέλος της τελετής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Μπεγλίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα νοιώθουμε όλοι πιο άνθρωποι. Ένα όραμα ζωής, στο οποίο υπερασπίσθηκε με αποφασιστικότητα ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ιδιαίτερα η Πρόεδρός του κα Μ. Βαρδινογιάννη, στην οποία αξίζουν, πραγματικά, συγχαρητήρια, έγινε πραγματικότητα. Ένα σύγχρονο νοσοκομείο, πρωτοπόρο στην Ευρώπη, τίθεται στην υπηρεσία του ελληνικού λαού, στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, χάρις στις πολύχρονες προσπάθειες και τη συμβολή ανθρώπων που υπερασπίζονται, έμπρακτα, τις αρχές του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας.
Στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η χώρα μας, η σημερινή τελετή εγκαινίων μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία και επιβεβαιώνει ότι η ελληνική κοινωνία, μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, είναι ζωντανή και κρατά ακόμα τη συνοχή της».