10 Οκτ 2010

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ



 Dalida s comment s




Και ποιον δεν είδα στην ομιλία Πνευματικού το βράδυ της Τετάρτης. Εντύπωση μου έκανε η κυρία Μάγια Φουργιώτη η οποία ίσως να ήταν και περαστική , ίσως και να στάθηκε ν ακούσει τα όσα είχε να πει ο…. Πολιτικός αντίπαλος!





Και μιας και είπα για την ομιλία του δημάρχου , έκανε καλό και στα καταστήματα της περιοχής. Γέμισαν τα μικρά καφέ και φυσικά τα φαγάδικα! Βρε ποιά κρίση;;;;;



Εν τέλει τα τραπεζάκια του … ταχυφαγείου έφυγαν από τα πόδια της Αφροδίτης της Μήλου. Ακριβώς μπροστά στο άγαλμα που έχει στηθεί στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης  δεν υπάρχουν πια τραπεζάκια υπάρχουν όμως στο πλάι… δεν λέω πρόοδος είναι και αυτή αλλά όσο να πεις η εικόνα ξενίζει!


Όλα τα χαμε λύσει σε τούτη τη χώρα η ολική απαγόρευση του καπνίσματος μας έλειπε…! Άραγε δεν βλέπουν τα μαγαζιά που άδειασαν; Δεν βλέπουν πως όλοι κάθονται έξω με μπουφάν και κουκούλες για να καπνίζουν; Ε λίγο μόνο οι αίθριοι χώροι των καταστημάτων θα έχουν κόσμο! Άσε το άλλο! Την πληρώνουν και οι μη καπνιστές, διότι αν βγεις για καφέ με καπνιστή που θα κάτσεις; Μόνη σου μέσα κ αυτός έξω; Σε τρώει και σένα το αγιάζι!

Κόλλιας ο ακαταμάχητος. Έτσι χαρακτήρισε τον Κώστα Κόλλια ο Αντώνης  
Σαμαράς από το γραφείο του Νίκου Ταγαρά και τα … μουστάκια στην κυριολεξία του βουλευτή έφτασαν έως τα αυτιά από το χαμόγελο… ε όσο να πεις το κοπλιμάν για έναν άντρα είναι αξιοπρόσεχτο! Αλλά θα μου πεις αξιοπρόσεχτοι ήταν και οι ψήφοι του βουλευτή για τη ΝΔ στη Κορινθία
Το δε Τατούλη; Τον χαρακτήρισε πολιτικά μεταλλαγμένο.. είδες που έχει ο καιρός γυρίσματα;