22 Μαΐ 2021

Περιφέρεια: Δεν έχουν κάνει τίποτα για την περίφραξη της Διώρυγας και την ασφάλεια των πολιτών - Συνεχίζουν τις υποσχέσεις!

 


Τηλεσύσκεψη, διαβάζουμε,  για τα τουριστικά θέματα συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες στην οποία μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και συνεργάτες της Περιφέρειας. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον στην ενημέρωση της Περιφέρειας, είναι η πρόθεσή της...

να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με το Υπερταμείο, για την αξιοποίηση των χώρων εκατέρωθεν της διώρυγας στον Ισθμό της Κορίνθου, καθώς και ...την περίφραξη του καναλιού.

Και στο σημείο αυτό αντιλαμβάνεται κανείς, πως ξεκινά ένα δεύτερο καλοκαίρι από τον τραγικό θάνατο του 14χρόνου αγοριού που γλίστρησε  κι έπεσε στο κενό από ύψος 60 μέτρων  στην Διώρυγα λόγω έλλειψης περίφραξης!!

Παρά τις υποσχέσεις του Παναγιώτη Νίκα και τα χρήματα που ΘΑ εδινε για την περίφραξη, 800.000 ευρώ, η ΑΕΔΙΚ θα εδινε 100.000 και ο δήμος 50.000, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. 

Η περίφραξη επανήλθε στην δεύτερη σύσκεψη φορέων μετά την τελευταία κατολίσθηση της Διώρυγας και φυσικά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προφύλαξης των πολιτών και των επισκεπτών της Διώρυγας. 

Και όχι μόνο αυτό, εδώ δεν γνωρίζουμε τελικώς τι πρόκειται να γίνει. Διότι τώρα μαθαίνουμε από τον κ. Νίκα ότι θα προσπαθήσει να την εντάξει στο Υπερταμείο!!

Τι να πιστέψουμε λοιπόν και τι να μεταφέρουμε στους πολίτες από όλα αυτά;

Από δηλώσεις του αέρα που ακριβώς γιατί είναι του αέρα, αναιρούνται καθημερινά; 

Οι πολίτες αυτό το ονομάζουν ..ψέμα!!

Εσεις πώς θα το λέγατε κύριοι; 

Αιδώς!