12 Ιουν 2020

KΙΑΤΟ: Σχεδιάζονται οι χώροι που θα στεγάσουν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στις αποθήκες ΑΣΟ



Το ότι το Πανεπιστήμιο της Κορίνθου δεν έχει δικές του ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τόσα χρόνια  , δεν έκαναν κανέναν δημοτικό άρχοντα όλα αυτά τα χρόνια να προβεί στις ενέργειες εκείνες που θα το εξασφάλιζαν. Εδώ που τα λέμε, ούτε καμία δωρεά έγινε προς αυτή την κατεύθυνση, όπως έγινε σε άλλες περιφερειακές ενότητες. 

Έτσι πριν κάποια χρόνια έγινε γνωστή η είδηση πως ο δήμος Σικυωνίων έχει προσφέρει τον χώρο των αποθηκών ΑΣΟ για την στέγαση και λειτουργία του Πανεπιστημίου μας. Το γεγονός ότι η Κόρινθος θα έχανε το Πανεπιστήμιο δεν ίδρωσε κανενός άρχοντα το αυτί και δε το συμπεριέλαβε και κανείς στις προεκλογικές του δεσμεύσεις. 
Ο καιρός προχωρά και σήμερα βλέπουμε φωτογραφικό στιγμιότυπο  του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου με εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να συζητούν στις Αποθήκες ΑΣΟ και να οργανώνουν τη νέα στέγαση του Πανεπιστημίου μας. 

"Σχεδιάζοντας την διαρρύθμιση των χωρών αποθηκών ΑΣΟ με εκπροσώπους του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και την χρήση τους για τις εκπαιδευτικές του ανάγκες" γράφει κάτω από τη φωτογραφία στο χρονολόγιό του  δήμου ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος. 
Μπράβο και πάλι στους Σικυώνιους. Οι της πρωτεύουσας εμείς, απλώς περαστικά μας!