11 Ιουλ 2011

Αποχώρησε ο Χρ. Μαλαπάνης απο το Π.Σ. Σε οριακό σημείο οι σχέσεις με τον Τατούλη


Αποχώρησε απο την αποψινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης.
Οι σχέσεις μεταξύ Περιφερειάρχη και  των στενών του συνεργατών  με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας ήταν τεταμένες απο καιρό..
Επομένως αυτή η αποχώρηση αναμενόταν! Για πολλούς λόγους...

κι αρκετές αφορμές δόθηκαν κατά το παρελθόν,αλλα και οι δυο πλευρές υπήρξαν συγκρατημένες!
Όλα αυτά μέχρι απόψε που ο Πέτρος Τατούλης διαφώνησε με την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας που αφορούσε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.Ο Περιφερειάρχης θεώρησε πως υπάρχουν αρκετά κενά στην εισήγηση, ενώ στα προτεινόμενα μέλη της υπο σύστασης επιτροπής που θα ασχοληθεί με το θέμα δεν ενέταξε τον Χρήστο Μαλαπάνη. Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας αποχώρησε .
Ερωτήματα βεβαίως πολλά,γιατί ο Πέτρος Τατούλης επιχείρησε απόψε να έλθει σε ρήξη με τον Χρήστο Μαλαπάνη,ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
 Απο την άλλη η αποχώρηση αυτή σηματοδοτεί εξελίξεις...Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας θα προβεί σε δηλώσεις..
Η αυριανή ημέρα σίγουρα σηματοδοτεί εξελίξεις στη Νέα Πελοπόννησο!Απόψε θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο αφού το περιβάλλον Τατούλη θα διερευνήσει όλες τις παραμέτρους και θα μετρήσει τις παράπλευρες απώλειες.Θα προχώρήσει  άραγε  σε μια οριστική ρήξη με το ΠΑΣΟΚ και τα εκλεγμένα στελέχη της παράταξης του ; Κι εκείνα αραγε τι θα πράξουν;