11 Ιουλ 2011

Παραλία Καλάμια μέσα στο μπορντολαχανί και στο γαλαζομπορντοροδοκόκκινο!!


Αναπλάσεις παρατηρώ στην παλαι ποτέ Παραλία Τσακωνίκων ή αλλιώς γνωστότερη ως παραλία Καλάμια!
Ασβεστωμένη,βαμμένα παρτέρια σε χρώμα λαχανί ,μπουκέτα εν τω μέσω του γρασιδίου ,ποδηλατάκια διακοσμητικά (προσφορά καλλιτέχνη)...

Πίσω απο τα τουριστικά μπιζού το ψηφιδωτό της αειμνηστης Ευφροσύνης Χαστουπη  και πιο κει φρεσκοβαμμένα τα γαλάζια παγκάκια ,για να ξεχωρίζουν απο τον πράσινο και λαχανί διάκοσμο..
Κάποια έχουν αλλάξει θέση και καλώς έχουν κάνει ..
Καποια άλλα ασφυκτιούν,αφού μπροστά τους πέφτει τραπεζάκι καφετέριας που της αρέσει η απλωσιά το καλοκαίρι. (Αφού κατήργησε ακόμα και την άμμο τώρα καταργεί και τα παγκάκια.).
Στον πηγαιμό της παραθαλάσσιας διαδρομής θα συναντήσεις πολλά,επισκέπτη μου!Προς το τέλος θα δεις και την ημιτελή ακόμα πλατεία ,εκεί στις εκβολές του Ξηριά ..Τα παρτέρια εγκαταστάθηκαν ,η κοπριά εστρώθη ,τα σκαλιά χτίσθηκαν ...Όλα περιμένουν τον Αλέξανδρο τον Μέγα και τον Διογένη...Πληροφορίες θέλουν άγαλμα πιο λαμπρό αυτό του δικού μας Αλεξάνδρου απο εκείνο των Σκοπίων..Ήδη ο δήμαρχος Αλέξανδρος το συνέλαβε και το θέτει σε εφαρμογή!!
 Πέραν τούτου μην κοιτάξεις στον αιγιαλό..ρίξε το βλέμμα στο γαλάζιο!Όλα τα σκουπίδια τα έχουμε βάλει κάτω απο "το χαλί" οι νυκοκυραίοι!
Μήνας Ιούλιος και στην παραλία σε πιάνει απελπισία..Κρυμμένα κάτω απο την άμμο τα απομεινάρια μας.
Ο ναυαγοσώστης πήρε των ομματιών του απο τα δράματα που εκτυλίσσονται και η σημαία η γαλάζια τον δρόμο της επιστροφής ...
Καλέ!Διώξτε τον σκύλο απο το μπουκέτο ! ....Την ανεμώνη μου εδω μέσα!!